Nije mu jasno /

Bandić o tome zašto je šef Stožera Zagreba: 'Vidi, Boga ti! A tko bi trebao biti, moja mama?'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Na redovnoj press konferenciji o stanju s koronavirusom osvrnuo se i na svoju funkciju

8.4.2020.
12:24
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić osvrnuo se na pisanja medija kako je sam sebe postavio za šefa Stožera Grada Zagreba.

"Zadnjih par dana je vijest kako se Bandić drznio preuzeti Stožer. Vidi, Boga ti! A tko bi trebao biti? Moja mama?", kazao je Bandić na press konferenciji o stanju s koronavirusom u gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahvalio se i tržnicama grada te pozvao građane da postuju mjere samoizolacije i karantene.

"Još jednom zahvala svima. Prvo da se zahvalim našim tržnicama Grada Zagreba što su poštujući mjere otvorili na četiri placa kioske za OPG-ovce. Apeliram na sve naše sugrađane da se ne šale i da poštuju mjere samoizolacije i karantene i da ne dozvole ugrozu drugih građana i svoje zdravlje, jučer je prvi put u Zagreba kazneno prijavljena osoba zbog kršenja", rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagrebu je evidentirano devet novooboljelih, rekao je pročelnik Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč. Kazao je i kako je 28 osoba u karanteni, a 4748 osoba u samoizolaciji.

Gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako nemaju nijednog zaraženog u domovima za starije i nemočne. Napomenuo je kako su svi domovi u redu i statički.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo