POSJETIO KRAPINU /

Bandić: 'Neću graditi tunel kroz Medvednicu dok ne pitam ljude s one strane brega što žele'

Image

Nije želio reći koliko bi bila cijena, ali je kazao da bi to bilo „minimalno za ono što bi Zagreb i Zagorje dobili“

13.1.2019.
16:18
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je u nedjelju u Krapini, odgovarajući na pitanja novinara o namjeri gradnje tunela kroz Medvednicu, da neće povući niti jedan potez dok ne razgovara s kolegama iz Zagorja o tome što oni žele i najavio taj razgovor za idući tjedan.

"Neću napraviti ni jedan potez o luknjama kroz Sljeme dok ne pitam ljude s one strane brega kaj oni žele. Koliko znam, sada oni žele jednu luknju i tračničku vezu između zračne luke, Jelačić placa i Zagorja, Stubaka“, rekao je Bandić, koji je u Krapini nazočio 15. godišnjoj skupštini Županijske udruge uzgajivača konja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije želio reći koliko bi bila cijena, ali je kazao da bi to bilo „minimalno za ono što bi Zagreb i Zagorje dobili“. O rokovima je zagrebački gradonačelnik rekao samo da će to biti „u sedmom mandatu“.

Upitan hoće li njegov saborski klub tražiti kakve ustupke od Vlade odgovorio da ga ustupci i fotelje ne zanimaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Hrvatska ima tri problema, kako afirmirati rad, kako platiti rad, kako se solidarizirati i pomoći onima koji ne rade. Te tri stvari nemaju u Hrvatskoj alternative. To uključuje u sebi širinu okupljanja... i otvorenost. Stranka rada i solidarnosti je na tom tragu i svatko je dobrodošao u stranku kome je boljitak svog mjesta na prvom mjestu. Ne fotelje. Nama fotelje ne trebaju i nikakvi uvjeti“, rekao je Bandić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo