MILAN BANDIĆ NAJAVIO EKSKLUZIVNU VIJEST ZA HRVATSKU PA OBJAVIO: / 'Drugi svjetski rat je završio!'

Image
8.8.2016.
11:28
VOYO logo

Presica je uživo prenošena na njegovoj Facebook stranici. Bandić je odmah na početku ustvrdio: "Danas ćemo objaviti da je Drugi svjetski rat završio. Urbi et orbi. Isprike onima koji to znaju". Dodao je kako se treba okrenuti budućnosti i graditi Hrvatsku po mjeri čovjeka.

'Tuđman u ratu, Bandić u miru'

"Izliječimo Hrvatsku od bipolarnog poremećaja i krenimo naprijed. Oni su 26 godina uništavali ovu političku scenu", kazao je Bandić. Istaknuo je kako bez Drugog svjetskog rata ne bilo ni Hrvatske, ni Domovinskog rata, a ni Franje Tuđmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Koalicija za premijera, predvođena Strankom rada i solidarnosti, zagovara zajedništvo. Tuđman u ratu, Bandić u miru", poručio je Bandić. "Svojom biografijom, svojim djelima, stavovima, odlučnošću", kazao je i pročitao proglas, koji završava riječima: "Izliječimo Hrvatsku od bipolarnog poremećaja i krenimo naprijed".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nakon što je iznio ono što je kanio reći na presici, nije dopustio novinarima da mu postavljaju pitanja, već im je kazao: "Poštujte funkciju gradonačelnika i premijera".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo