BANDIĆ JE ZA VIKEND IMAO JOŠ JEDAN UDAR TROMBA: / Zdravstveno stanje gradonačelnika nije dobro

Image
Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Zagrebački gradonačelnik je trenutačno na antikoagulantnoj terapiji kojom mu se razrjeđuje krv i nastoji spriječiti novi tromb

12.12.2018.
12:33
Zarko Basic/PIXSELL
VOYO logo

Milan Bandić doživio je nedavno trostruki prijelom potkoljenice, no to ga nije spriječilo da odbije gips i mirovanje i ode u posjet ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu po odličje.

Hitna hospitalizacija

Zagrebački gradonačelnik u petak navečer je hitno hospitaliziran zbog plućne embolije u Klinici za plućne bolesti Jordanovac. Nije se kanio dugo zadržavati, čekalo ga je otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu, na kojem se ipak nije pojavio jer mu je liječnički konzilij uporno tvrdio da se ne igra sa zdravljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večernji sada doznaje kako je Bandiću tijekom vikenda još jedan tromb krenuo u veliku venu prema plućima. Ostao je bez daha te shvatio da savjete liječnika treba poslušati.

Neće tako skoro iz bolnice

Trenutačno je na antikoagulantnoj terapiji kojom mu se razrjeđuje krv i nastoji spriječiti novi tromb. Na liječenju će morati ostati barem do kraja tjedna, jer osim tromba mu prijeti i upala pluća. Nakon što izađe iz bolnice morat će nositi elastičnu čarapu te neće moći dugo sjediti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike