Bandić: Ja trčim po noći i netko će me napasti

2.3.2012.
8:53
VOYO logo

Prije negoli je blagoslovio poskupljenje javnog prijevoza i vode, zagrebački je gradonačelnik uoči skupštinske sjednice održao konferenciju za novinare na kojoj je novinarima poručio da će ga nositi na duši.

A još dosta prije te presice, i dok se o poskupljenjima tek nagađalo, Milan Bandić počeo je pisati i blog. Nakon Facebooka i Twittera, na službenim gradskim stranicama pozvali su da se gradonačelnika posjeti i na blogu. Zadnje na tom blogu jest upravo spomenuto, a glasi ovako:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Nakon subotnjih bombastičnih lažnih naslova u novinama da Bandić daje Mamiću 4,5 milijuna eura, jučer sam na presici rekao da će me netko nositi na duši, jer ja idem po noći trčati i netko će me napasti zbog ovakvih lažnih objava. Pa zamislite čovjeka koji nema što jesti i pročita takve objede! To onima koji kreiraju takve naslove ide na dušu. Ali ako mi se nešto dogodi, obitelj će tužiti, ne ja'', napisao je Bandić na blogu, inače nazvan "Zagrebu s ljubavlju".

Blog nema nijedan komentar, kao ni ostali Bandićevi tekstovi na njemu. Iz gradske uprave na pitanje piše li gradonačelnik sam te tekstove odgovorili su standardno: ''Proslijedili smo vaš upit nadležnom uredu.''

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo