Bandić gradi podzemnu garažu ispod Lisinskog!

Rasprave o gradnji podzemne garaže ispod HNK u Zagrebu još uvijek traju, a u međuvremenu se doznaje kako se planira projekt gradnje podzemne garaže na Trgu Stjepana Radića, pored Lisinskog.

11.2.2010.
9:19
VOYO logo

Realizacija projekta podzemne garaže na Trgu Stjepana Radića, u neposrednoj blizini KD 'Vatroslav Lisinski' najozbiljnije se planira, piše Jutarnji list.

Kako se pretpostavlja da će se na toj lokaciji parkirati velik broj vozila koja stižu s juga predviđen i znatno veći kapacitet u usporedbi s ostalim lokacijama - čak 609 mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garaža će biti smještena ispod zelene površine između parkirališta Gradskog poglavarstva i KD 'Vatroslav Lisinski'. Vodeći se logikom da parkirališno mjesto stoji oko 10.000 kuna, za gradnju će se izdvojiti oko 60 milijuna kuna.

Vozila će biti razmještena na 4 etaže, a na zelenoj površini iznad same garaže bit će moguća sadnja stabala. Direktor Zagrebparkinga Mate Kraljević reko je za Jutarnji list da će i organizacija protoka vozila biti naklonjena vozačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ulazne i izlazne rampe bit će smještene na zapadnoj strani garaže, tako da se ispred 'Lisinskog' u vrijeme dobro posjećenih priredbi neće stvarati gužve kao dosad. Dodaje i da će to biti najljepša garaža u gradu.

Prethodni članak:

arti-200912170306006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo