ekskluzivni doživljaj /

Argeta à la Stari Kaštel

Image
Foto: PR fotografije

Argeta tradicionalno predstavila gurmanski užitak u limitiranom izdanju – kombinaciju vrhunskih okusa u crnom ruhu Argete Exclusive

27.12.2016.
16:43
PR fotografije
VOYO logo

Argeta, jedna od vodećih pašteta na hrvatskom tržištu, pripremila je posebni, ekskluzivni doživljaj. Ljubimica najzahtjevnijih gurmana, Argeta Exclusive, može se doista pohvaliti s novim okusom, Argeta à la Stari Kaštel, koja je prva Argeta s voćno-mednom aromom. 

Jedinstvena gurmanska prezentacija novog limitiranog namaza s dimljenim brancinom, kruškama i slatkim medom oduševit će svakog kušača. Argeta à la Stari Kaštel djelo je talentiranih ruku mladog kuharskog virtuoza Nikole Tadijanovića iz istoimenog restorana, mjestu rođenja prve Argeta paštete s voćno-mednim okusom. Prema riječima vlasnika restorana, Davida Severa, suradnja s Argetom bila je velika čast za cijelo osoblje Starog kaštela te da su jako ponosni na novi okus. Stoga ne čudi činjenica da su svježu paštetu od dimljenog brancina, kruški i meda uvrstili u redovnu ponudu svog restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Linija Argeta Exclusive rezultat je suradnje Argete s vrhunskim restoranima i njezini su proizvodi odraz karaktera i osobnog pečata poznatih svjetskih kuhara koji svojim sudjelovanjem odaju priznanje Argetinoj kvaliteti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo