ŠIPUŠ U PROBLEMIMA / ANKETA: Treba li ministar kulture podnijeti ostavku nakon što je uhvaćen da vozi u alkoholiziranom stanju?

Image

Šipuš je svojem vozaču dao slobodnu večer, a na privatnoj zabavi je popio čašicu previše pa je napuhao, kako kaže, 0,7 promila

18.7.2015.
19:04
VOYO logo

Ministar kulture Berislav Šipuš prije dva je tjedna uhvaćen da vozi u alkoholiziranom stanju. Šipuš je svojem vozaču dao slobodnu večer, a na privatnoj zabavi je popio čašicu previše pa je napuhao, kako kaže, 0,7 promila.

Nema dvojbe da se ministar trebao ponijeti odgovornije. U zemlji koja ima problem s 200 tisuća alkoholičara i gdje u alkoholizmu prednjače mladi - ministar kulture trebao bi dati - bolji primjer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, zrno sumnje ostavljaju i inzistiranja iz HDZ-a da se istraži informacija po kojoj je Šipuš te večeri imao 1,1 promil krvi u alkoholu.

S druge pak strane, član Milanovićeve vlade priznao je policajcima da je popio čašicu više, pristao je podvrgnuti se alkotestu, a za svoj je prekršaj platio kaznu u skladu sa zakonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nas zanima što vi mislite - treba li Berislav Šipuš podnijeti ostavku nakon što je uhvaćen da vozi u alkoholiziranom stanju?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo