DOSJE JARAK / Andrija Jarak u podcastu ugostio Krešimira Antolića: 'Ubojstva Pukanića i Franjića bila su prijelomnica u borbi Hrvatske protiv organiziranog kriminala''

Image

Novu perspektivu potresnih ubojstava Pukanića i Franjića Andrija Jarak obrađuje i u podcastu 'Dosje Jarak', u kojem sa sugovornicima baca novo svijetlo na događaje koji su prije petnaest godina šokirali cijelu Hrvatsku. Podcast 'Dosje Jarak' gledajte u nedjelju, 26. studenog, od 20.00 sati na portalima RTL.hr, Danas.hr i Net.hr.

24.11.2023.
19:28
VOYO logo

Dumentarni serijal true crime žanra, 'Dosje Jarak', oduševio je gledatelje, ali i televizijsku kritiku. Ovaj maestralan televizijski proizvod, kojeg autorski potpisuju Andrija Jarak i Dario Todorović, bacio je novo svijetlo na tragična ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića.

Novu perspektivu potresnih ubojstava Pukanića i Franjića Andrija Jarak obrađuje i u podcastu 'Dosje Jarak', u kojem sa sugovornicima baca novo svijetlo na događaje koji su prije petnaest godina šokirali cijelu Hrvatsku. Nakon što je u prvoj epizodi podcasta razgovarao s odvjetnikom Antom Nobilom, u drugu epizodu Andriji Jarku stiže nekadašnji šef Odjela općeg kriminaliteta PU Zagrebačke i bivši čelnik GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krešimir Antolić komentirao je ubojstva Ive Pukanića i Nike Franjića iz svoje perspektive i suglasan je s Andrijom Jarkom - radi se o događajima koji su promijenili način na koji funkcionira hrvatska policija. Antolić evocira vrijeme korjenitih promjena koje su prošli hrvatski pravosudni organi nakon šokantnih ubojstava, s Andrijom Jarkom razgovarao je bez ikakve zadrške.

Dok gledatelji iščekuju novu epizodu 'Dosjea Jarak', koja obrađuje svirepo ubojstvo Ivane Hodak, Andrija Jarak u podcastu daje dublji uvid u sve okolnosti koje su uslijedile, ali i prethodile ubojstvima Ive Pukanića i Nike Franjića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

'Dosje Jarak' donosi gledateljima dokumentaristički pristup zločinima koji su potresli Hrvatsku, a snaga emotivnih ispovijesti sugovornika pogođenih tragedijama ono je na čemu je Jarak iznimno zahvalan. "Zahvaljujem svima koji su pristali biti dio ovog serijala, nama i hrvatskom društvu važnom. Zaista hvala jer znam da nije lako. Hvala na iskrenosti, prije svega", komentirao je proslavljeni televizijski novinar i autor. Upravo zbog povjerenja koje je dobio od obitelji pogođenih najtežim tragedijama, Jarak je odlučio i u formi podcasta govoriti o zločinima koji su promijenili Hrvatsku.

Podcast 'Dosje Jarak' gledajte u nedjelju, 26. studenog, od 20.00 sati na portalima RTL.hr, Danas.hr i Net.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo