'67 je previše' /

Aladrović odgovorio sindikatima: 'Ne vidim razloga za pozivanje građana na ulicu'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Čelnici triju sindikalnih središnjica zatražili su u ponedjeljak od Hrvatskog sabora raspisivanje referenduma na temelju inicijative "67 je previše"

16.9.2019.
19:23
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar rada i mirovinskog sustava Josip Aladrović poručio je u ponedjeljak kako ne vidi razloga da sindikalne središnjice pozivaju građane na ulicu vezano uz referendumsku inicijativu "67 je previše", rekavši da će o referendumu raspravljati Hrvatski sabor.

"Idući potezi su na Hrvatskom saboru, vidjet ćemo", rekao je Aladrović novinarima prije sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a upitan o današnjoj izjavi čelnika triju sindikalnih središnjica glede referendumske inicijative "67 je previše" o mirovinskoj  reformi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANA VIJEST

Aladrović je rekao i kako ne vidi razloga da sindikati pozivaju građane na ulicu pojasnivši kako su potpisi prebrojeni, poslani u Hrvatski sabor te će zastupnici najvjerojatnije u prvom ili drugom tjednu zasjedanja raspravljati o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će Hrvatski sabor odlučiti", istaknuo je ministar rada i mirovinskog sustava.

Čelnici triju sindikalnih središnjica zatražili su u ponedjeljak od Hrvatskog sabora raspisivanje referenduma na temelju inicijative "67 je previše" o mirovinskoj reformi. Inače su, kažu, spremni pozvati građane na ulicu kako bi osigurali poštovanje volje 750.000 potpisnika inicijative. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo