PUTUJETE NA MORE? RAZMISLITE PONOVNO: /

Za većinu Hrvatske proglašen Meteoalarm, čekaju nas grmljavinske oluje

Image

Nakon idiličnog ljetnog dana ( nekima možda i prevrućeg) sa temepraturama koje su i na obali i na kopnu dosezale 34 stupnja Celzijevih, slijedi prilično pogoršanje.

20.7.2018.
17:54
VOYO logo

U subotu ugodna još samo Dalmacija...

Već u subotu se kreće promjenljiva naoblaku a na sjevernom Jadranu i u zapadnim predjelima unutrašnjosti i pljuskovi s grmljavinom, osobito poslijepodne. Najviše sunčanog vremena bit će u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu i jugo. Najniža jutarnja temperatura između 15 i 20, na Jadranu od 20 do 24, a najviša dnevna uglavnom između 29 i 34 °C.

...a onda kaos

Image

Na zapadu zemlje i sjevernom Jadranu grmljavinski pljuskovi prilično su izvjesni i u nedjelju, a kako dan odmiče zahvatit će i ostatak Hrvatske. Temperature će biti nešto niže ( u kopnenoj Hrvatskoj između 16 i 20 °C, na obali i otocima od 21 do 27 °C; najviše dnevne širom zemlje od 26 do 32 °C, uglavnom u gorskoj Hrvatskoj malo niže), ali obzirom na pljuskove, to osvježenje je bolje dočekati pod krovom. Još niže temperature i još više gromova može se očekivati i u ponedjeljak, a tek u utorak počinje stabilizacija vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A na to upozorava i Meteoalarm koji je zbog grmljavinskog nevremena već za subotu proglasio žutu opasnost za cijelu Hrvatsku osim Dalmacije.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo