'AKO MOŽE TODORIĆ, MOŽEMO I MI': / Pogledajte poruku koju je ogorčena hrvatska poduzetnica poslala Vladi

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Facebook
16.3.2017.
20:46
Patrik Macek/PIXSELL/Facebook
VOYO logo

Sastanak Todorića i Vlade izazvao je nezadovoljstvo velikog broja malih poduzetnika čemu svjedoči poruka jedne poduzetnice ostavljena Hrvatskoj vladi.

Poruku prenosimo u cijelosti:

'Poštovani, molim da u svom rasporedu pronađete vremena i javite mi termin kada bi bilo zgodno da se nađem s premijerom gospodinom Plenkovićem te predsjednikom Sabora gospodinom Božom Petrovom. Također bi Vas zamolila i da se pripremite i razradite strategiju o podmirivanju mojih kreditnih obveza, obveza prema Poreznoj upravi kao i dugova prema mojim dobavljačima/kooperantima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadam se da nećete ovu moju zamolbu olako shvatiti, s obzirom da Ustav RH u članku 3. naglašava jednakost kao jednu od najvećih vrednota ustavnog poretka, članak 14. naglašava prava i slobode neovisno o IMOVINI I DRUŠTVENOM POLOŽAJU.

Kako bi pokazali narodu da smo svi jednaki kako nam Ustav i garantira, ne bi bilo primjereno da određeni pojedinci, bez obzira na imovinu i status, budu privilegirani te imali poseban tretman u odnosu na ostale građane. U protivnom to bi značilo da kršite članak 5. u kojem stoji "Svatko je dužan držati se Ustava i prava i poštivati pravni poredak Republike Hrvatske". Moj zahtjev slobodno zanemarite ukoliko odlučite ne sanirati dugovanja gospodina Todorića. Lijep pozdrav'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo