komentar zorana šprajca /

Ako Bernardić izbaci zastupnike iz Kluba jer ne poštuju njegove odluke, nađite nekoga tko će ugasiti svjetlo na Ibleru

Davor Bernardić u Klubu nema podršku jer je 22 zastupnika već potpisalo ono famozno pismo u kojem se traži njegova ostavka

11.9.2018.
22:16
VOYO logo

Jedino što se brže raspada od brodogradilišta Uljanik i 3. maj je SDP. Čak je i Bernardićev mentor Zlatko Komadina od njega digao ruku i počeo lobirati da ga podrže za privremenog  predsjednika. Tako je tražio potporu i eurozastupnice Biljane Borzan, a neki su mediji krivo shvatili da je njoj nudio to mjesto.     

I uvijek vjerni vojnik partije Arsen Bauk podnio je ostavku na mjesto predsjednika Kluba zastupnika nadajući se da će ga preuzeti Davor Bernardić ali ovaj ne preuzima i ne poduzuima još ništa pa je i Bauk  izgubio živce. A imamo i reakciju Biljane Borzan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram reći da nismo razgovarali ni o kakvim kandidatima jer u krajnjoj liniji mi u ovom trenutku imamo predsjednika koji je izabran prema pravilima koje smo sami postavili, razgovarali smo isključivo o budućnosti i kako razrješiti ovu situaciju u kojoj smo se našli", kazala je Borzan.

Ali priči tu nije kraj. Nakon svega ovog kasno poslijepodne oglasio se Davor Bernardić koji je preko visokog izvora, a to je vjerojatno on sam, nema višeg izvora od njega, poručio da će poštivati Odluku predsjedništva stranke, dakle opet samog sebe, da Predsjednik stranke  ujedno bude i predsjednik Kluba zastupnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E ali problem je što predsjednika Kluba zastupnika bira Klub zastupnika a ne Predsjedništvo stranke, a Davor Bernardić u Klubu nema podršku jer je 22 zastupnika već potpisalo ono famozno pismo u kojem se traži njegova ostavka.

Ono što se iduće može dogoditi jest da Bernardić od stranke zatraži da se ti zastupnici izbace iz SDP-a jer ne poštuju odluke stranačkih tijela. Nakon toga samo još treba naći nekoga tko će ugasiti svjetlo na Iblerovom trgu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo