'JE LI OVO NORMALNO?!' / Bit će veselo: Čak 19 zagrebačkih kvartova ostaje bez tople vode! Neki 'samo' jedan tjedan, a drugi puna tri tjedna

Image
Foto: Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL

Bez tople vode će idući tjedan, zbog radova na proizvodnom postrojenju Elektrane-toplane Zagreb, biti stanovnici Trešnjevke, Knežije, Srednjaka, Gredica, Gajeva, Staglišća, Jaruna, Vrbana, Voltinog, Rudeša, Prečkog, Španskog, Gajnica i Malešnice. No, zbog radova na revitalizaciji vrelovodne mreže, stanovnici Rudeša, Prečkog, Španskog, Gajnica i Malešnice tuširat će se hladnom vodom sve do 10. srpnja

13.6.2023.
15:19
Ilustracija: Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Stanovnicima u zapadnom dijelu Zagreba bit će obustavljena isporuka tople vode od 19. do 26. lipnja, zbog radova na proizvodnom postrojenju Elektrane-toplane Zagreb, a od sutra su bez tople vode stanovnici Novog Zagreba, priopćili su u utorak iz HEP-a.

Bez tople vode tijekom cijelog sljedećeg tjedna bit će stanovnici u naseljima Trešnjevka, Knežija, Srednjaci, Gredice, Gajevo, Staglišće, Jarun, Vrbani, Voltino, Rudeš, Prečko, Špansko, Gajnice i Malešnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki kvartovi neće imati toplu vodu do 10. srpnja

No, usporedno s navedenim radovima HEP-Toplinarstvo provodi radove i na revitalizaciji vrelovodne mreže na području glavnog grada, zbog kojih će krajnji kupci u naseljima Rudeš, Prečko, Špansko, Gajnice i Malešnica bez tople vode biti sve do 10. srpnja.

Zbog spomenutih radova na revitalizaciji, stanovnici novozagrebačkih naselja Utrine, Travno, Jakuševec, Dugave i Sloboština bez tople vode bit će od sutra, 14.lipnja do 3.srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
REVITALIZACIJA. OPET... /

Hladan tuš za tisuće Zagrepčana. Ali, doslovan! Nekoliko kvartova ostaje bez tople vode, evo gdje i do kada

Image
REVITALIZACIJA. OPET... /

Hladan tuš za tisuće Zagrepčana. Ali, doslovan! Nekoliko kvartova ostaje bez tople vode, evo gdje i do kada

Radovi na proizvodnom postrojenju Elektrane-toplane provode se radi optimiranja postrojenja u kojem se proizvodi toplinska energija za zagrebački centralni toplinski sustav, poručuju iz HEP-a, dok će se projektom revitalizacije vrelovodne mreže dotrajali vrelovodi zamijeniti modernijom tehnologijom predizoliranih cijevi.

Opet će se grijati voda u loncima...

Naravno da nije trebalo dugo čekati na komentare čitatelja, pogotovo onih iz Zagreba koji su izravno pogođeni ovom 'revitalizacijom'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Molim?! Pa je li to više normalno?! Nedavno nisam imala tople vode više od tri tjedna i sada opet", navodi čitateljica s Jaruna. Čini se kako će mnogi opet grijati vodu u loncima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo