1001 (dan i) noć Varšavske

Prosvjednici u Varšavskoj ulici u Zagrebu od srijede će svoj prosvjedni dio upotpuniti i kulturno- umjetničkim programom, koji će ondje izvoditi svake večeri.

25.5.2010.
22:34
VOYO logo

Nakon višetjednih dežurstava u Varšavskoj, usmjerenih na zaustavljanje gradnje Horvatinčićevog projekta Cvjetni prolaz, aktivnostima prosvjednika i aktivista pridružuju se i poznati umjetnici, glumci, izvođači, književnici... koji će od ove srijede svakoga dana u večernjim i noćnim satima sudjelovati u kolažnom kulturno-umjetničkom programu.

Program je nazvan po knjizi Tisuću i jedna noć, koja govori o perzijskom kralju Šahrijaru i perzijskoj kraljici Šeherezadi koja svom mužu 1001 noć priča priče prekidajući ih na najzanimljivijem dijelu kako bi odbila njegovu namjeru da ju ubije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu navečer program počinje u 20 sati i to koncertom Le Zbora. Potom će dijelove iz vlastitih knjiga čitati autori Ivica Prtenjača i Stela Jelinčić da bi večer završila izvođenjem slam poeziju. Najave za sljedeće dane možete pronaći na http://www.nedamovarsavsku.net

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo