Play ponuda

VIDEO: / Srbiji zbog ovog čovjeka prijeti katastrofa!

shimmer fallback
11.10.2010.
15:27
Play ponuda

arti-201010080281006'Sada smo kao ranjeni lavovi!' Tim su se riječima tješili naši susjedi nakon tragičnog subotnjeg 3:1 poraza od Estonije u kvalifikacijama za EURO, kad je stigao novi udarac. Zbog nepoštivanja propisa FIFA-e i UEFA-e, Orlovima prijeti oduzimanje bodova u kvalifikacijama, i praktički eliminacija s Europskog prvenstva već u kvalifikacijama.

Naime, Srbiju je protiv Estonije u Beogradu predvodio novi izbornik Vladimir Petrović, iako bivši Radomir Antić nije potpisao raskid ugovora. Fudbalski savez Srbije trebao bi zbog toga platiti novčanu kaznu za susrete s Estonijom i Italijom, a do 25. ožujka i utakmice 3. kola sa Sjevernom Irskom mora riješiti problem s Antićevim ugovorom (duguju mu dva milijuna eura), ako ne žele ostati bez bodova u svojoj skupini.

"FIFA štiti izbornike i svakako je u ovom trenutku sve na strani Radomira Antića. Petrović ne može voditi momčad dokle god njegov prethodnik ne potpiše da se slaže sa otkazom, a kako je na pomolu Antićeva tužba i potraživanje novca, jasno je da će predsednik FSS-a Tomislav Karadžić imati dosta posla u narednom periodu", izjavio je, navodno, izvor blizak UEFA-i za srpski portal Alo!

No, pitanje je hoće li kod Antića prevladati patriotizam ili će gurnuti nogometnu Srbiju u propast.

"Bez obzira na osobni animozitet koji gaji prema Tomislavu Karadžiću, Radomir bi mogao da se odrekne dva milijuna eura i kako-tako dozvoli da napaćeni srpski naprijed krene naprijed iz kaljuže u koju je uvučen. Ovako, njegova tužba mogla bi da bude samo kamen oko vrata i konačan kraj nogometa u ovoj zemlji, kome je baš on, u jednom trenutku, popravio ugled", izjavio je navodni zajednički prijatelj Karadžića i Antića za Alo!.

Inače, Srbija je nakon 3. kola tek četvrta u svojoj skupini C. Prva je Italija sa sedam bodova, druga Estonija sa 6, a S. Irska, Srbija i Slovenija imaju po 4. Farski Otoci su očekivano posljednji, bez ijednog boda.

Play ponuda
Play ponuda