VIDEO: / Novi dres Vatrenih za samo osam starih boca!

Novi kockasti dres hrvatske reprezentacije zaista je poseban.

30.4.2010.
15:51
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

U očekivanju kvalifikacija za EP 2012., Nike je predstavio novi kockasti dres hrvatske nogometne reprezentacije. Na zagrebačkoj prezentaciji bili su i izbornik Slaven Bilić te članovi stručnog stožera Robert Prosinečki, Aljoša Asanović i Nikola Jurčević.

Ovo je dosad tehnološki najnapredniji dres Vatrenih, a izrađen je isključivo od recikliranog poliestera, dobivenog od po osam plastičnih boca za svaki. Novim dresom dominiraju prepoznatljiva crveno-bijela polja, ali novost je da se sada i svako crveno polje sastoji od sitnijih polja obojenih u crveno.

Zbog toga dres ima intenzivniju crvenu boju, pa će ga reprezentacija moći nositi i protiv suparnika u bijelom izdanju.

"Hrvatska je oduvijek bila prepoznatljiva po svojim kockicama, a sada smo dobili novi dizajn koji se čini fenomenalnim. Nadam se da ćemo opravdati povjerenje i da ćemo s ovim dresom otići na EURO 20102. godine", izjavio je izbornik Slaven Bilić te je nakon toga zajedno s članovima stručnog stožera pozirao s novim komadom opreme.

I za kraj cijena. Premda ga se može napraviti od samo osam plastičnih boca, kakve skupljači svakodnevno traže po hrvatskim gradovima i selima, novi dres neće koštati, recimo, četiri kune, koliko možete dobiti na otkupnim mjestima plastične ambalaže. Cijena će mu, iako je novi, zapravo ostati ista kao i prije – 'samo' 499 kuna.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali