Play ponuda

Bomba u svlačionici: Mladi suigrač izvrijeđao Rooneyja

shimmer fallback

"Wayne Rooney je zaista odličan dečko, ali previše je vulgaran i primitivan", izjavio je 19-godišnji napadač Manchester Uniteda Federico Macheda.

7.10.2010.
16:12
Play ponuda

Federico Macheda mogao bi imati velikih problema u svlačionici Manchester Uniteda nakon što je u razgovoru s talijanskim novinarima izvrijeđao Waynea Rooneyja.

"Rooney je zaista odličan dečko, ali previše je vulgaran i primitivan", izjavio je 19-godišnji talijanski reprezentativac. Kada je shvatio što je rekao, pokušao se ispraviti, no njegove riječi su otišle u eter.

"Imam sreću što mogu trenirati i učiti od tako vrhunskog igrača. Uz njega sam sasvim sigurno napredovao", pokušao je ublažiti štetu mali Kiko, koji je na Old Trafford stigao 2007. godine iz Lazija.

Međutim, Macheda je rekao što cijela Engleska odavno zna. Rooney je vrhunski nogometaš, ali karakterno vrlo upitna osoba. Ne računajući posljednji skandal, koji nastao kada je otkriveno kako je koristio usluge prostitutke dok je njegova supruga bila trudna, iza engelskog napadača je niz 'bisera'.

Od tučnjava i pijančevanja, uriniranja po centru Manchestera do divljanja automobilima. Zbog posljednjeg slučaja Rooney je ostao bez sponzorskog ugovora sa Coca-Colom i 600.000 funti koje je trebao zaraditi reklamirajući njezine proizvode.

Play ponuda
Play ponuda