Play ponuda

VRIJEĐANJE UŽIVO / Vođa srpske desničarske organizacije uletio u TV program pa opleo po Vučiću: 'Preuzeo je ulogu glavnog p***ra'

Image
Foto: screenshot / N1

Reporterka je bila zbunjena dok joj 'službeni' sugovornik nije kazao da je u njihov razgovor upao vođa desničarske organizacije Narodna patrola koji Vučića zbog Kosova smatra izdajnikom

12.10.2022.
19:08
screenshot / N1
Play ponuda

Glavni urednik srpskog dnevnika Danas, Dragoljub Petrović, davao je u Beogradu izjavu za hrvatski N1 o političkoj situaciji i slobodi medija u Srbiji kada je u kadar uletio i razgovor prekinuo jedan mladić počevši Petroviću spočitavati pisanje njegovog lista.

Reporterka je bila zbunjena dok joj Petrović nije kazao da je to Damnjan Knežević, vođa desničarske organizacije Narodna patrola.

'Ne mogu odoljeti da ne kažem da je Vučić srpski izdajnik'

“To je vođa Narodne patrole, desničara koji su protiv Vučića jer ga smatraju izdajnikom Kosova. Te su patrole napadale i mugrante”, objasnio je Petrović.

Knežević je potom iskoristio uzurpaciju medijskog prostora i vremena da bi javno izvrijeđao srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

“Ne mogu odoljeti, a da ne kažem da je Vučić srpski izdajnik. Ja sam veliki borac protiv Vučića, izdajnika i pe**ra Meni je drago što je on preuzeo ulogu glavnog pe**ra”, rekao je i otišao. Snimku možete vidjeti OVDJE.

Play ponuda
Play ponuda