VELIKA BRITANIJA U SUZAMA ZBOG SMRTI DJEČJE ZVIJEZDE: / Hrvati su je gledali u legendarnoj seriji 'Pa to je fantastično'

Image

Proslavila se ulogama u serijama 'Almost Never', 'Millie Inbetween', a nedavno je nastupala u sastavu benda Angels N' Bandits

18.4.2019.
10:03
Screenshot/ Instagram

Zvijezda dječjeg programa BBC-a, britanska glumica Mya-Lecia Naylor, preminula je 7. travnja u 17. godini, javlja The Guardian. Uzrok njezine smrti nije poznat, a njezin agent izjavio je medijima kako se mlada glumica samo srušila.

'Pravim uzor mladim obožavateljima'

Mya-Lecia Naylor pojavila se na ekranima kao jednogodišnje dijete u seriji 'Pa to je fantastično', koja se prikazivala i u Hrvatskoj. Proslavila se ulogama u serijama 'Almost Never', 'Millie Inbetween', a nedavno je nastupala u sastavu benda Angels N' Bandits. Glumila je i u hollywoodskom blockbusteru 'Atlas oblaka' 2012. godine s Halle Berry i Tomom Hanksom.

"Bila je dio BBC-jeve dječje obitelji i iznimno talentirana glumica, pjevačica i plesačica", rekli su iz CBBC-ja.

"Tako je sjajno zasjala na našim ekranima... i nezamislivo je da ona neće biti dio našeg putovanja prema naprijed. Bila je iznimno popularna među našom publikom, vrlo talentirana glumica, plesačica i pjevačica i pravi uzor svojim mladim obožavateljima", izjavila je Alecia Webb, direktorica BBC-ovog dječjeg programa.

Njezini kolege i članovi obitelji opraštaju se od mlade glumice na društvenim mrežama.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno