Play ponuda

Umro Australac čiji je video rasplakao mnoge u svijetu

shimmer fallback

'Ne bojim se umrijeti, ali se bojim ostaviti svoju obitelj samu', rekao je u svom posljednjem intervjuu 36-godišnji Australac čiji je video namijenjen njegovoj supruzi do suza dirnuo mnoge. Ipak, 1.

3.1.2012.
7:56
Play ponuda

Tridesetšestogodišnji Australac Kristian Anderson koji je svojim videom duboko dirnuo ljude diljem svijeta, preminuo je u na Novu godinu izgubivši dvogodišnju bitku s tumorom.

Kristian je video posvetio svojoj supruzi, i to u obliku ljubavnog pisma. Video joj je bio namijenjen za rođendan. U njemu se pojavljuje i glumac Hugh Jackman.

Kristian je posljednja dva tjedna svog života bio u bolnici, piše Daily Telegraph, a na Staru godinu pao je u komu. Vijest o njegovoj smrti na Twitteru je objavila njegov supruga.

Iza njega ostala dva mališana

"Moj dragi suprug otišao se sastati s Isusom. Otišao je spokojan. Detalje o sprovodu priopćit ću vam kasnije", napisala je Rachel. Kristian je uz suprugu iza sebe ostavio dva sinčića, trogodišnjeg Jakoba i petogodišnjeg Codyja.

"Ne bojim se umrijeti, ali se bojim ostaviti svoju obitelj samu", izjavio je u svom posljednjem intervjuu koji je dao početkom studenoga. Nesretni Australac, dok je to mogao o svojoj je bolesti pisao na blogu, a kada je preminuo njegov posljednji tekst objavila je Rachel.

"Istina je da smo već svi slomljeni, svi mi imamo greške, no ono što mnogi vide kao nedostatak je nešto što u biti možemo smatrati korisnim. Nisam siguran koliko mi je još ostalo, ali se već pojavljuju znakovi koji upućuju na moj kraj. Hvala vam što ste putovali sa mnom", napisao je Australac.

Play ponuda
Play ponuda