UBOJSTVO SRPSKE PJEVAČICE: / 'Rekla mi je da će ona sigurno umrijeti sljedeća'

Image
Foto: Milena Đorđević/Telegraf.rs/Facebook

"Dok ne vidimo rezultate istrage policije, neću ići u tu kuću. Ne znam je li Jelenin suprug Zoran umiješan u sve ovo", kaže strina ubijene pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović.

5.4.2016.
15:58
Milena Đorđević/Telegraf.rs/Facebook
Play logo

Gordana Krsmanović, strina pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, čije je tijelo pronađeno u nedjelju u kanalu kod nasipa u naselju Crvenka u Borči, kaže da kćer Jana ne prestaje plakati od kada je čula da joj mama nije živa.

"Svi imaju mamu, samo je ja više nemam", prenijela je riječi djevojčice u razgovoru za Telegraf.rs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S njom je u nedjelju razgovarao i psiholog, ali ništa ne znam o tom razgovoru. Pitali smo Janu što se dogodilo tog dana, ali ona šuti", dodaje.

Image
'NIJE ON TO UČINIO, BILA MU JE SVE': /

Muž ubijene srpske pjevačice završio na detektoru laži

Image
'NIJE ON TO UČINIO, BILA MU JE SVE': /

Muž ubijene srpske pjevačice završio na detektoru laži

Prema Gordaninim riječima, o Jani se brinula Jelena, njena majka Zorica i odgojiteljice. Sada je djevojčica u vrtiću i ne želi se vratiti u očevu kuću, već želi biti kod Jelenine majke.

"Bila je borac, obožavala je pjevati, a kćer i bolesnu majku izdržavala je pjevanjem", priča strina ubijene pjevačice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
shimmer fallback
shimmer fallback

Ne vjeruje Jeleninom suprugu

Kako kaže, ne zna što se točno dogodilo kobnog dana, ali dok istraga ne bude završena, ne želi ići u kuću kod roditelja Jeleninog supruga."Dok ne vidimo rezultate istrage policije, neću ići u tu kuću. Ne znam da li je Zoran umiješanu sve ovo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je moj suprug, njen stric, umro prije godinu dana, pitala me je: 'Što se ovo događa s nama?', a potom dodala: 'Ja sam sjedeća. Ni slutila nije da je bila potpuno u pravu. Svi smo se plašili da nas ne napusti njena majka, koja je oboljela o karcinoma", priča Gordana Krsmanović.

Jelenina majka Zorica ne može doći sebi otkako je čula strašnu vijest. Iako zna da je njen zet Zoran još uvijek u policiji, ne sumnja u njega. Kaže da Jelena nije imala problema u braku i da je bila sretna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dolazili su kod nas i djelovali zaljubljeno. Jeca se nikad nije žalila na Zorana, možda mi neke stvari nije željela reći. Posljednje gostovanje je imala u Parovima i bili smo vrlo ponosni na nju kada smo je vidjeli na televiziji. Bila je dobra i vrijedna domaćica, nikada joj ništa nije bilo teško.", ispričala je za Telegraf.rs Gordana Krsmanović.

Play logo

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo