UBOJSTVO PJEVAČICE U SRBIJI: / Čeka se analiza pronađenih tragova krvi u automobilu, Marjanovići će ponovno na ispitivanje

Image
Foto: Facebook/Jelena Marjanović

Najnoviji dokazi u ubojstvu srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović ponovno upiru prstom u njenu obitelj.

13.6.2016.
23:01
Facebook/Jelena Marjanović
Play logo

Od ubojstva 33-godišnje srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović prošlo je više od dva mjeseca, a njen ubojica još uvijek nije uhićen.

Unatrag nekoliko tjedana u medijima u susjednoj državi o tom su se ubojstvu objavljivale različite informacije, među kojima i ona da se nakon Jeleninog ubojstva njen suprug dopisivao s jednom ženom iz Beča s kojom je dijelio lascivne poruke te planirao sastanke u Beogradu. Iako je gastarbajterica završila u medijima iznoseći svoje teorije o ubojstvu i o onome što joj je Zoran Marjanović napisao u SMS porukama, policija nije reagirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UBOJSTVO KOJE JE POTRESLO BALKAN: /

Policija pretresa kuću supruga pjevačice, isušuju i kanal gdje je otkriveno tijelo

Image
UBOJSTVO KOJE JE POTRESLO BALKAN: /

Policija pretresa kuću supruga pjevačice, isušuju i kanal gdje je otkriveno tijelo

No, najnoviji rezultati istrage, odnosno DNK analize nagnali su ih da ponovno cijelu obitelj Marjanović pozovu na ispitivanje, a među njima i samog Zorana Marjanovića koji je već dva puta pao na poligrafu. Naime, uzorcima koji su uzeti iz automobila obitelji Marjanović, forenzičari su uspjeli izolirati tragove ljudske krvi. U policiji objašnjavaju da su tragovi krvi "izolirani" poslije 73 dana istrage, zbog toga što su automobili bili oprani i čišćeni, pa je to znatno usporilo istragu.

Krunski dokaz u rješavanju slučaja

Prema riječima kriminologa Zlatka Nikolića, takav trag mogao bi biti krunski dokaz u rasvjetljavanju ubojstva. K tom pojašnjava da se trag takvog sastava ne može ukloniti nikakvim pranjem ni čišćenjem.

Tijelo Jelene Krsmanović Marjanović pronađeno je na nasipu u Crvenki 3. travnja, nakon što je obitelj prijavila njen nestanak. Nakon toga u javnosti su se objavljivali različiti detalji iz istrage, no ništa dosad nije bilo dovoljno jako da bi ubojica bio raskrinkan i uhićen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelena Krsmanović Marjanović iza sebe je ostavila petogodišnju kćerkicu kojoj obitelj do danas nije rekla da majku više nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo