NOVI DETALJI O NESTALOJ HRVATICI / 'Policija je stigla i odvezla ju u policiju, a onda su je vratili na mjesto gdje su je pronašli'

Clea je nestala 17.srpnja u Frankfurtu, Weiterstadt, Carl-Ulrich-str. 9, a nestanak je prijavljen i na stranici Nestali.hr

25.7.2021.
7:59
Facebook / Nestali.hr
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Još uvijek se traga za 19-godišnjom Cleom Brozović koja je nestala u Frankfurtu 17. srpnja, piše Fenix magazin. Njezinoj je obitelji javljeno kako je njemačka policija dobila dojavu o djevojci koja se nalazi na području frankfurtske ulice Platenstraße i koja se čini “izgubljenom”.

"Navodno je policiju zvao prolaznik koji je ujutro oko 6 sati išao na posao i vidio djevojku. Rekla mu je kako je izgubila mobitel. Policija je stigla i djevojku odvezla u policiju, uzeli su joj podatke i vratili je na mjesto gdje su je i pronašli. Ne znamo zašto su to učinili i što se dogodilo s Cleom. Obitelj je zbunjena i strah ih je", kazao je jedan prijatelj obitelji. Brat i otac uputili su se u Njemačku gdje će tražiti nestalu djevojku.

Navodno je obitelj dobila neke informacije gdje bi se Clea mogla nalaziti.

Nestala 17.srpnja

Clea je nestala 17. srpnja u Frankfurtu, Weiterstadt, Carl-Ulrich-str. 9, a nestanak je prijavljen i na stranici Nestali.hr. Policija napominje kako je riječ o osobi koja pripremeno boravi u Njemačkoj, a da je navedena adresa posljednja poznata obitelji.

Clea ima tetovažu zmije na lijevoj natkoljenici. Visoka je 170 cm, ima plavu kosu i srednje je tjelesne građe.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali