TO SE ZOVE OČAJ! Obitelj dječaka koji je silovan i ubijen moli pedofila ubojicu: / 'Recite gdje je tijelo! Okončajte našu muku'

Image

Budući da pedofil sada ima 92 godine, obitelj je u strahu da će tajna ostati zauvijek s njim

15.7.2019.
7:01
Play logo

Obitelj tada sedmogodišnjeg Marka Tildesleya iz Velike Britanije, kojeg je prije 35 godina oteo sada 92-godišnji Sidney Cook, moli pedofila da svoju tajnu ne ponese u grob i da otkrije gdje leži tijelo njihovog anđela. Dječakovi roditelji, Lavinia i John Tildesley umrli su bez da su znali gdje je tijelo njihovog sina. Sada, Markov brat Christopher (53) želi znati gdje leži njegov maleni brat i zato je Cooku poslao pismo u zatvor, piše Mirror.

Osuđivani zlostavljač djece, Sidney Cooke bio je vođa kulta "Dirty Dozen" te se u Velikoj Britaniji smatra najgorim pedofilom. Navodno je jednom prilikom rekao svom zatvorskom cimeru da zna gdje je dijete zakopano. Cooke u zatvoru služi doživotnu kaznu za seksualno zlostavljanje dvoje mlađe braće tijekom 70-ih godina i umrijet će u zatvoru. Budući da sada ima 92 godine, obitelj je u strahu da će tajna ostati zauvijek s njim. Christopher je prije četiri godine doživio moždani udar te više ne može hodati i to je danak koji je morao platiti otkako je prošlo više od tri desetljeća otkada je njegov brat otet na sajmištu. Chris je pedofilu napisao pismo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POLICIJA IMA SUMNJIVCA: /

Maddiena obitelj već 12 godina živi horor, no saznanje o tome tko je on moglo bi ih uništiti do kraja

Image
POLICIJA IMA SUMNJIVCA: /

Maddiena obitelj već 12 godina živi horor, no saznanje o tome tko je on moglo bi ih uništiti do kraja

Dječaka namamio bombonima

"Znamo da ste u dobi od 92 godine i vrijeme nam istječe. Stoga vas još jednom pitamo, ako postoji jedna trunka dostojanstva u vama, da nam kažete gdje se Mark nalazi da bi okončali našu muku. Molim vas! Molim vas da kažete policiji informacije i odgovore koje trebamo čuti ... Molim vas, dajte nam neke zaključke", napisao je brat pedofilu.

shimmer fallback
shimmer fallback

Mark je nestao u lipnju 1984. nakon posjeta sajmištu u blizini svog doma u Wokinghamu, Berksu. Njegovi su ga roditelji tražili nakon što se nije vratio kući, ali su pronašli samo njegov bicikl vezan za ogradu. Cooke nikada nije priznao ili bio optužen za Markovo ubojstvo, međutim identificiran je kao suučesnik u ubojstvu Lesliea Baileyja, pripadnika seks kulta koji je Cooke vodio. Bailey je policajcu rekao da je Cooke povukao Marka u pedofilsku orgiju nakon što ga je namamio vrećom slatkiša.

BKFC 50
Kalkanski krugovi
Love island UK
San snova
default_cta
Ljubav je na selu
Štrumpfovi
Bijela kraljica
Britain's Got Talent
default_cta
Pun mjesec
Play logo