TKO MU VJERUJE? Šef srpske grupe koja se bavila prostitucijom: / 'Nemam primanja, živim s mamom i tatom'

Miroslava Terzića je tužiteljstvo obilježilo kao organizatora kriminalne grupe

14.5.2020.
22:43

Suđenje kriminalnoj grupi koju se sumnjiči za posredovanje u prostituciji odgođeno je u utorak na Specijalnom sudu u Beogradu. Suđenje je prebačeno za lipanj jer se jedan od odvjetnika obrane požalio da zbog mjera tijekom izvanrednog stanja s pandemijom nije mogao obilaziti klijenta.

Kako javlja Kurir, odvjetnik je rekao da je svog klijenta u posljednja dva mjeseca vidio dva puta na 15 minuta. Premda obrana nije iznesena, optuženi su naveli svoje osobne podatke i kolika su njihova mjesečna primanja.

Podsjetimo, riječ je o kriminalcima iz grupe koju se sumnjiči da je podvodila tridesetak djevojaka za svoje klijente. Među tim klijentima navodno ima i poznatih osoba. Djevojke su klijentima sat vremena naplaćivale od 100 do 500 eura. Tužiteljstvo je ranije priopćilo, svatko od osoba u grupi imao je zaduženja te su unajmljivali stanove širom Srbije i BiH pa zakazivali dolazak klijenata. Na internetskim stranicama reklamirali su žene koje rade za njih i zvali ih nadimcima.

Glava organizacije: 'Nemam prihode, uzdržavaju me mama i tata'

"Nemam prihode, uzdržavaju me mama i tata", prenosi Kurir izjavu sa sudske govornice prvooptuženog Miroslava Terzića. Inače, Terzića je tužiteljstvo obilježilo kao organizatora kriminalne grupe.

Optužena Tatjana Lukić kazala je da živi na relaciji kod mame u Pančevu i kod dečka u Beogradi te da joj se stvari nalaze u automobilu. "Jedem kod onog tko me nahrani", izjavila je Lukić.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali