ON JE ČETVRTA ŽRTVA / Nestala su već 3 mlada života, a sada je preminuo i šestogodišnji dječak koji je propao kroz led 'ukletog jezera'

Image
Izvor: Profimedia

Tri dječaka u dobi od 8, 10 i 11 godina izgubila su život nakon što su u nedjelju propali kroz led zaleđenog jezera Solihull

14.12.2022.
23:36
Profimedia
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Šestogodišnji dječak preminuo je u bolnici samo nekoliko dana nakon što je pao u zaleđeno jezero u Solihullu.

Dijete se borilo za život nakon tragedije u Babbs Mill Parku, u Engleskoj. Naime, on je četvrta žrtva koja je nažalost preminula zbog igranja na zaleđenom jezeru.

Dječak je četvrta žrtva kobnog jezera

Tri dječaka - u dobi od 8, 10 i 11 godina - izgubila su život nakon što su u nedjelju propala kroz led i upala u nevolje u ledenoj vodi. Policija West Midlandsa u srijedu je potvrdila smrt dječaka, piše The Sun.

"S iskrenom tugom moramo izvijestiti da je šestogodišnjak u bolnici izgubio bitku za život. Naše najdublje suosjećanje s obiteljima i prijateljima onih koji su uključeni u ovu tragediju. Ne možemo shvatiti ogromnu bol koju moraju osjećati i naša su srca uz njih", poručila je policija u priopćenju.

Učenica Oliwia Szewc (13) htjela je spasiti dječaka pa je koristila grane drveća u očajničkom pokušaju da dječaka izvuče iz hladnog jezera. Tinejdžerka je rekla da je znala da mora pričekati hitnu pomoć kad nije mogla dječaku dodati grane jer su bile preniske.

Image
VLASTI NABASALE NA HOROR /

U ukrajinskom Hersonu pronađeno rusko mučilište sa ćelijama za djecu: 'Ovdje je dotaknuto dno...'

Image
VLASTI NABASALE NA HOROR /

U ukrajinskom Hersonu pronađeno rusko mučilište sa ćelijama za djecu: 'Ovdje je dotaknuto dno...'

No, muškarac, za kojeg je vjerovala da je u rodu s jednim od dječaka, projurio je pokraj nje i skočio u vodu. Oliwia je hrabro za ITV rekla: "Skočio je u zaleđeno jezero i posjekao si noge, ali zapravo nije mogao ništa učiniti jer je riskirao vlastiti život.

Naime, Oliwia se tada sastajala s prijateljem u parku Solihull kada se dogodio ovaj horor. “Samo sam pokušavala smisliti različite načine da im barem pomognem ili učinim bilo što da plutaju na površini vode kako se ne bi utopili", dodala je 13- godišnjakinja.

Na bdjenje došli i slavni nogometaši

U ponedjeljak navečer održano je bdjenje za "male kraljeve koji su izgubili živote". Deseci su se mogli vidjeti okupljeni sa svijećama u rukama, a pridružile su im se u srijedu i nogometne zvijezde John McGinn i Tyrone Mings te su položili cvijeće.

Igrači Aston Ville pridružili su se mještanima u žalovanju za sada već četvero djece koja su izgubila živote u kobnom, zaleđenom jezeru Solihull.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču