KONOBAR POSTAO HEROJ / Šef mu je u 3 ujutro poručio da dođe raditi na slobodan dan: 'Dajem otkaz. Pojedi mi gu**cu!'

Šef mu je u 3 ujutro napisao da mora doći raditi na slobodan dan. Sve je kulminiralo otkazom

18.10.2021.
19:58
Shutterstock

Britanski konobar postao je heroj masa nakon što je njegova poruka šefu o davanju otkaza postala viralna.

Sve je počelo kada mu je šef u 3 ujutro napisao da bi drugi dan trebao doći na posao i odraditi smjenu od 11 do 22 sata, iako mu je slobodan dan. Konobar mu je pristojno odgovorio kako ne može jer mu je slobodan dan.

'Popio sam nekoliko pića'

No, tada se ton poruka njegova šefa drastično promijenio te mu je poručio da mora biti "timski igrač". "Ne možeš samo misliti na sebe", napisao mu je, prenosi TodayUKNews.

"Zašto mi tek sada, u 3 ujutro, govoriš da sutra moram raditi 11 sati? Popio sam nekoliko pića i ne osjećam se dovoljno dobro da bih došao mamuran na posao i radio tako dugo na slobodan dan", objasnio mu je konobar, no šef se potom spustio na još nižu razinu i napisao mu da "nije dobro previše se napiti".

"Govoriš konobaru da ne pije u slobodno vrijeme? Hoćeš li reći i kuharima da ne jedu kad ne rade?", upitao je konobar uz "smiješka". Poručio je i da bi možda i došao raditi da mu se šef javio u neko razumno vrijeme, a ne u 3 ujutro.

'Dajem otkaz…'

Šefu se to nije svidjelo te mu je poručio da će razgovarati o njegovom stavu kada dođe na posao. Konobaru je tada "pukao film" i dao je otkaz. Poručio je šefu da ima puno drugih koji traže konobare i da mu ga je dosta. Kada mu je šef napisao da mu je žao, samo mu je kratko opsovao: 'pojedi mi gu**cu'.

Ubrzo je konobar postao heroj viralnog svijeta zbog otkaza nakon što ga je šef nepristojno želio natjerati da radi na slobodan dan - i to mu se javio u 3 ujutro.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali