Play ponuda

PROGOVORIO RUSKI ŠPIJUN / Pojavila se nova čudna Putinova snimka, FSB-ovac tvrdi: 'Gubi vid, grči se i potpuno je poludio. Ne vjeruje nikom...'

Image

Službenik FSB-a tvrdi kako ruski predsjednik 'ima teški oblik raka koji brzo napreduje' te mu daje još tri godine života

29.5.2022.
12:20
Play ponuda

Vladimiru Putinu liječnici su dali najviše tri godine života, tvrdi britanski Mirror, pozivajući se na izvor iz ruske obavještajne službe.

Službenik FSB-a navodno je otvrio da 69-godišnji ruski predsjednik "ima teški oblik raka koji brzo napreduje" te da je dodao kako Putinu ostaju još samo tri godine života.

Image
DUGI STOL ČUVA GLAVU /

Vidite li tu nešto čudno? Kremlj objavio da se Putin susreo s vojnicima, a kruži luda teorija o bizarnoj prevari

Image
DUGI STOL ČUVA GLAVU /

Vidite li tu nešto čudno? Kremlj objavio da se Putin susreo s vojnicima, a kruži luda teorija o bizarnoj prevari

Isti je špijun rekao da bolest Putin uslijed zdravstvenih komplikacije počinje gubiti vid: "Rečeno nam je da pati od glavobolje i kada se pojavi na TV-u trebaju mu veliki papiri na kojima je sve napisano velikim slovima kako bi pročitao što će reći. Toliko su velike da svaka stranica može sadržavati samo nekoliko rečenica. Vid mu se ozbiljno pogoršava. I udovi mu se sada nekontrolirano tresu", a to je tvrdnja koju smo mogli vidjeti i posljednjih tjedana kada bi se pojavljivao ispred kamera.

Grčenje ruku i nekontrolirani pokreti nogu simptomi su oboljenja

Podsjetimo, Putin se prošloga tjedna sastao s bjeloruskim predsjednikom Aleksandrom Lukašenkom u Sočiju. Dok se rukovao s bjeloruskim čelnikom, Putinova ruka vidno se grčila. Sjedeći u fotelji, noga mu se lagano tresla, kao da je cijelo vrijeme bio u grču. Sve to možemo protumačiti i kao simptome teškog oboljenja.

Još 21. travnja, kada je tijekom 12-minutnog sastanka s ministrom obrane Sergejem Šojguom izdao naredbu da se otkaže planirani napad na golemu čeličanu Azovstal u Mariupolju, vidjelo se da se ruski predsjednik pogrbio u stolici i pri tom desnom rukom grčevito držao za stolić.

Sve ovo stoji u tajnoj poruci ruskog špijuna za agenta u prebjegu Borisa Karpičkova, koji se sada u Britaniji skriva od Putinovih ubojica, navodi Mirror koji je ekskluzivno objavio ovu informaciju.

U poruci se dodaje: "Ne želi nositi naočale da mu pomognu jer bi to bio znak slabosti. Nekoć je bio pribran s podređenima, ali sada ima izljeve nekontroliranog bijesa. Potpuno je 'poludio' i gotovo nikome ne vjeruje".

shimmer fallback
shimmer fallback

'Neprestano ga prati tim liječnika'

Prošlotjedniizvještaji koji su se pozivali na izvore iz Kremlja tvrdili su da je Putin podvrgnut uspješnoj operaciji raka prije 14 dana. Bivši službenik MI6 u Rusiji Christopher Steele rekao je da Putin ne može održavati sastanke bez pauze za liječenje: "Neprestano ga prati tim liječnika."

Vrijedi naglasiti da su sve ove informacije objavljenje u formi spekulacije te niti jedna nije nezavisno potvrđena.

Toliko je postalo loše da špijuni najbliži Putinu aktivno govore o njegovom nasljedniku i bore se za kontrolu primopredaje.

Favorit je Aleksej Djumin, guverner regije Tula u blizini Moskve. Nekada šef predsjedničkih tjelohranitelja, čovjek koji je Putina spasio od medvjeda.

Također, u utrci su guverner Astrahana Igor Babuškin te ministar poljoprivrede Dmitrij Patrušev, sin Putinova prijatelja Nikolaja Patruševa, bivšeg šefa FSB-a koji je sada na čelu ruskog Vijeća sigurnosti.

'Nisam liječnik, ali 25 godina pomno pratim Putina i nešto nije u redu'

Mark Galeotti, viši suradnik u britanskom Royal United Service Instituteu i ekspert za Rusiju i međunarodni kriminal, u nedavnoj kolumni napisao je kako su Putinu dani odbrojani: "U listopadu će imati 70 godina i očito je da nije dobro. Priča se kako bi mogao imati Parkinsonovu bolest, rak štitnjače ili rak krvi. Nisam liječnik, ali 25 godina pomno pratim Putina i nešto nije u redu".

Načelnik Glavne obavještajne uprave Ministarstva obrane Ukrajine, general bojnik Kirilo Budanov, u razgovoru za Sky News prije dva tjedna izjavio je kako može potvrditi da je Putin "u vrlo lošem psihičkom i fizičkom stanju".

"On je vrlo bolestan. Boluje od raznih bolesti, od kojih je jedna rak", objasnio je čelnik ukrajinske vojno-obavještajne službe i dodao kako je, prema njihovim obavještajnim saznanjima, proces Putinove smjene, odnosno državni udar u Moskvi, već u tijeku".

Play ponuda
Play ponuda