Potresna ispovijest majke djevojčice koju je pretukao očuh

shimmer fallback

Do prije mjesec dana ova trogodišnja djevojčica bila je poput većine svojih vršnjakinja: vesela i pričljiva, dane je provodila u igri, gledanju crtića, maženju s mamom, branju cvijeća.

19.4.2013.
15:23
Play logo

Tužna priča o trogodišnjoj djevojčici iz Travnika koju je brutalno pretukao očuh te je zbog nanesenih teških tjelesnih ozljeda završila u bolnici, šokirala je javnost.

Njeni sretni i veseli dani djetinjstva naprasno su završili kada ju je nasilan očuh pretukao. Sada, gotovo nepomična, leži u bolnici u Zenici, gdje se oporavlja od teških tjelesnih ozljeda, koje joj je 18. ožujka nanio očuh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doktori su bili šokirani njihovom težinom, imala je kontuzije mozga s krvarenjem i frakturu frontalne kosti, a tijelo joj je bilo prekriveno modricama. Od pretrpljenog šoka djevojčica je prestala govoriti i više se ne smije. Ovaj slučaj nikog nije ostavio ravnodušnim, a osude stižu sa svih strana. Javnost traži najstrožu kaznu za zlostavljača.

Njena majka dane provodi uz kćerin krevet i plače. Osim što se sama mora boriti s tom strašnom tragedijom, teško joj padaju i pitanja zašto nije obranila svoje dijete. No, kaže, učinila je sve što je mogla. Taj kobni dan počeo je kao i svaki drugi.

'Zaigrala se i nije na vrijeme tražila kahlicu, a on ju je počeo tući'

"Nisam radila, pa smo nakon doručka otišle kod susjede, gdje su se naše kćerke dugo igrale. Bila je dobro raspoložena. Kasnije smo se vratile kući. Zaigrala se i nije na vrijeme zatražila kahlicu. Izvršila je veliku nuždu u gaće. On ju je pitao zašto nije tražila kahlicu, a ona je šutjela. Potom ju je počeo tući", ispričala je majka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprva je bila šokirana njegovim postupkom i jedva je uspjela odvojiti dijete od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zaplakala je, a potom se sva ukočila'

"Ona je vrištala, dozivala me da je obranim... Uzela sam je u naručje i pokušala smiriti. Plakala je neko vrijeme, a potom se smirila. Rekla je da joj se spava i tražila da legnem pored nje. A on? Kasnije je govorio da mu je žao, da je pretjerao, ali šteta je, očito, već bila učinjena. Spavala je cijelu noć. Ujutro, kad je on otišao na posao, probudila sam je. Otvorila je oči, pogledala me, podigla poplun sa sebe, krenula preko sobe i pala. Izgubila je svijest. Na stolu je bila čaša vode, polila sam je njom. Zaplakala je, a potom se sva ukočila.

Donjom vilicom je zagrizla gornju, pokušala sam joj otvoriti usta da joj izvučem jezik, kako se ne bi ugušila. Uspjela sam ga izvaditi i taj napad je popustio'', ispričala je majka za magazin Azru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga, znala je da je vrijeme za bolnicu. Šokirana trogodišnja djevojčica i dalje šuti i samo gleda u daljinu.

S nasilnim očuhom majka se više ne čuje, kaže da su živjeli zajedno tri mjeseca i da je prije ovog strašnog nasilničkog čina uvijek bio pažljiv i dobar. Nikad prije navodno nije pokazivao znakove agresivnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo