Oženjeni ministar pao zbog posjete gay klubu

shimmer fallback

Australski političar David Campbell u sretnom je braku već 33 godine i ima dvoje djece.

21.5.2010.
17:19

Ministar prometa Novog Južnog Walesa, u Australiji podnio je u četvrtak ostavku nakon što su ga novinari snimili na ulazu u saunu Can's za homoseksualce u Sidneyu, prenosi Seven News. David Campbell (52) zamolio je medije za privatnost dok se njegova obitelj ne suoči sa spoznajama o njegovom tajnom životu. TV ekipa snimila je nestašnog ministra kako službenim autom vlade dolazi u posjet sauni za homoseksualce i snimku objavila na australskoj nacionalnoj televiziji. Ministar, koji je u sretnom braku već 33 godine i ima dvoje djece, izjavio je da prihvaća odgovornost za svoje postupke te da želi izgladiti probleme nastale u svojoj obitelji. Nije otvoreno priznao kojeg je seksualnog opredjeljenja. "Ovo su neke odluke koje sam donio, a koje su meni, mojoj obitelji i prijateljima nanijele veliku sramotu", kazao je Campbell te se ispričao svima koje je iznevjerio.

Kristina Keneally, premijerka australske savezne države Novi Južni Wales rekla je kako joj je ministar povjerio da tu tajnu skriva već 20 godina.

"Kao žena, zabrinuta sam za njega i njegovu suprugu. Ne mogu niti zamisliti kako ova situacija djeluje na njih", kazala je Keneally.

Premijerka je prihvatila ministrovu ostavku i zaključila kako je mudro postupio povukavši se sa dužnosti. Nije komentirala njegovo seksualno opredjeljenje, no istaknula je da je korištenje službenog automobila u privatne svrhe u Australiji strogo zakonom zabranjeno.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno