OGLAS

upucana iz pištolja / Otac ubijene Vanje (14) pozvan na saslušanje: Glavni osumnjičenik Ljupčo Palevski je u bijegu

Image
Foto: Facebook/Палевски Љупчо/ZORICA GJORCEVSKA

Glavni osumnjičeni je Ljupčo Palevski, poznat i kao Palčo. Prema izvorima, oteo je frizera Panča (74), s kojim je bio povezan zbog navodnog iskopavanja zlata. Motiv je navodno bila iznuda

4.12.2023.
10:23
Facebook/Палевски Љупчо/ZORICA GJORCEVSKA
VOYO logo

Aleksandar Đ., otac otete i ubijene Vanje (14), pozvan je u policijsku stanicu u okviru istrage. Za sada mu nije određen pritvor, a saslušanje još traje, piše Kurir.

Majka je nestanak djevojčice prijavila prošlog ponedjeljka nakon što nije stigla u školu. Otac je još jednom prijavio nestanak istog dana u 11 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo ranije izvijestili, nakon potrage u kojoj je sudjelovao i Interpol, 14-godišnja Vanja Đ. pronađena je mrtva u okolici Skopja. Pored nje pronađeno je i tijelo 74-godišnjeg frizera P. Ž.

Image
STRAŠNO /

Vanja (14) iz Skopja je ubijena, a jedan od osumnjičenih uhićen je u Hrvatskoj? Pronađeno još jedno tijelo

Image
STRAŠNO /

Vanja (14) iz Skopja je ubijena, a jedan od osumnjičenih uhićen je u Hrvatskoj? Pronađeno još jedno tijelo

Glavni osumnjičeni za ubojstva je Ljupčo Palevski, poznat i kao Palčo, prenosi Fokus. Prema izvorima agencije Telma bliskim istrazi, oteo je frizera Panča (74), s kojim je bio povezan zbog navodnog iskopavanja zlata. Pišu kako je motiv bila iznuda te također prenose da je Vanja ubijena iz pištolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palevski je trenutno nedostupan i vjerojatno je otputovao iz zemlje, iako su neki mediji naveli da je uhićen u Hrvatskoj. Među osumnjičenima je i Vlatko Keshishov koji je priveden i uhićen. Treći osumnjičenik je Velibor Manev, koji je također pritvoren.

Osumnjičeni su bili u bliskim odnosima s Palevskim preko manje radikalne "Stranke prava". Na svojim Facebook profilima ranije su dijelili fotografije s Palevskim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vanja i Pančo nisu se poznavali niti su se ranije ikad sreli, za Fokus je rekla njegova kćer.

"Ni moj otac ni nitko od nas nije osobno poznavao djevojku. U policiji sam, ne znam još ništa, osim da su mi oca našli mrtvog, zakopanog. Prvi put od vas, od novinara, čujem da je motiv ubojstva bio koristoljublje. Mogu reći da moj otac nikada nije bio bogat čovjek, pa ne znam što znači pojam pogodovanja", rekla je u telefonskom razgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon objave, na društvenim mrežama već je pokrenuta peticija kojom se traži smrtna kazna za ubojice.

POGLEDAJTE VIDEO: Djevojka zbog jednostavne geste rukom spašena od otmice. Djelatnica restorana odmah je shvatila o čemu je riječ

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Brak na prvu
Dosje Jarak
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Sluga naroda
Zlatni dečko
default_cta
Megadance
Južni vetar
Gabby
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Oklada stoljeća
VOYO logo

Telegram

Telegram

Image

Nakon Telegramovih otkrića i upada policije u Ministarstvo kulture, suradnik Nine Obuljen smijenjen s jedne od važnih funkcija