Play ponuda

ODLAZAK U BORDEL PLATIO JE ŽIVOTOM; Srbin pao kroz prozor u Zürichu: / 'Pao je na glavu s jastukom u rukama'

Image
Foto: Profimedia

Nakon glasne svađe, 28-godišnjak podrijetlom iz Srbije pao je kroz prozor bordela u Zürichu i poginuo, a isto se dogodilo prije tri godine švicarskom bodybuilderu Sandru Hoferu

1.10.2020.
7:03
Profimedia
Play ponuda

Švicarska policija nakon pet dana potvrdila je kako je 28-godišnjak, koji je pao kroz prozor bordela u Zürichu i pritom poginuo, podrijetlom iz Srbije. Navode kako se vjerojatno radi o nesretnom slučaju, s obzirom na to da nisu pronašli dokaze koji bi upućivali da ga je netko gurnuo. No, istraga ove bizarne nesreće još traje.

Incident se dogodio u petak nešto prije 11 sati, kada su prolaznici našli teško ozlijeđenog muškarca ispred zgrade na adresi Häringstrasse 17 u Zürichu. No, unatoč brzoj intervenciji hitne pomoći, nije mu bilo spasa, piše Blick.

Pokušao je doći do balkona

"Čula sam glasove, gotovo sam sigurna da se radi o svađi između muškarca i žene", rekla je stanarka susjedne zgrade, Sofia de Angelis te dodala da je nekoliko sekundi kasnije čula vrisak i udarac. Kad je izašla na ulicu, tamo je već bila policija.

Sirijac Yawer, koji je vidio pad, tvrdi kako je u tom trenutku stajao na nogostupu s druge strane ulice i telefonirao. Nakon što je čuo još neke glasove podigao je pogled.

"Muškarac je nakon glasne svađe pokušao izaći kroz prozor. Već je bio jednom nogom vani, dok mu je druga ostala u sobi. Pokušao je doći do susjednog balkona. Okliznuo se i pao na glavu", rekao je Yawer i dodao da se 28-godišnjak čvrsto držao za jastuk.

Bodybuilder pao s istog prozora

Švicarski mediji navode kako se sličan incident dogodio i prije tri godine, kad je s istog prozora pao profesionalni bodybuilder Sandro Hofer. Njegova smrt ostala je nerazjašnjena, iako je policija ta uhitila dvije rumunjske prostitutke te ih kasnije pustila na slobodu. Hoferova udovica sumnjala kako je on otišao po drogu, a ne zbog žena.

Play ponuda
Play ponuda