Play ponuda

Našao mrtvu obitelj, mislio da se šale za Noć vještica

shimmer fallback

Mentalno poremećeni mladić je u nedjelju u američkoj saveznoj državi Ohio, u gradu Toledu, ubio tri člana svoje obitelji.

2.11.2010.
13:36
Play ponuda

Nažalost, 16-godišnji Devon Griffin ubrzo je shvatio da su njegova majka Susan Liske (46), brat Derek Griffin (23) i očuh William Liske (53) mrtvi. Policija je zbog ubojstva uhitila Liskeovog sina iz prvog braka Williama Liskea Jr. (24), a motiv ovog stravičnog čina još nije otkriven.

Daily Mail piše da je 16-godišnji Devon izbjegao sudbinu ostatka obitelji jer je tu noć prespavao kod svog oca. Ujutro je došao u kuću presvući se, te tamo zatekao polubrata Williama. U tom trenutku, kaže, nije posumnjao da se nešto čudno događa i ne zna jesu li mu brat, majka i očuh tada još bili živi.

Kad se vratio iz crkve, Devon je otišao u sobu igrati video igre. Ipak, primjetio je da je nešto sumnjivo, pa je otišao u spavaću sobu očuha i majke, gdje je vidio njihova tijela. U prvi je čas pomislio da je riječ o 'podvali' povodom Noći vještica, no ubrzo je shvatio da su svi mrtvi. Istrčao je na ulicu i pozvao tetu, koja je potom pozvala policiju.

Play ponuda
Play ponuda