ZAVRŠIO U REPUBLICI SRPSKOJ / Pronađen skupocjeni Mercedes koji je ukraden 81-godišnjaku u Zagrebu: Policija objavila fotografije

Image
Foto: Screenshot Facebook

Policijski službenici su sinoć oko 21 sat u mjestu Boškovići u Laktašima izvršili pretres lokacija

9.3.2023.
14:35
Screenshot Facebook
Play logo

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminal Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji s pripadnicima Policijske uprave Banja Luka pronašli su u mjestu Boškovići, kod Laktaša skupocjeno vozilo marke „Mercedes-benz“, tip AMG GTR, bijele boje, kabriolet, procijenjene vrijednosti preko 200.000,00 eura, koje je u periodu od 11.02.2023. godine do 21.02.2023. godine otuđeno od strane nepoznatog lica ili više njih na području Zagreba u Republici Hrvatskoj.

Prethodno je policija objavila automobil marke Mercedes zagrebačkih oznaka u vlasništvu 81-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKVA JURILICA /

Skupocjeni Mercedes ukraden iz garaže u Zagrebu: Vlasnik je 81-godišnjak, a počinitelj mu je ukrao i nakit

Image
KAKVA JURILICA /

Skupocjeni Mercedes ukraden iz garaže u Zagrebu: Vlasnik je 81-godišnjak, a počinitelj mu je ukrao i nakit

Poduzimanje aktivnosti za pronalazak vozila

Uprava za organizirani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske je putem međunarodne operativne policijske suradnje zaprimila zahtjev MUP-a Republike Hrvatske za poduzimanje aktivnosti na pronalasku ovog vozila, a intenzivnom operativnom djelatnošću i međusobnom razmjenom relevantnih saznanja policijskih službenika MUP-a Republike Srpske, Federalne uprave policije, Granične policije BiH, MUP-a Republike Hrvatske, te uz operativnu podršku EUROPOL-a, utvrđeno je kako je od strane nepoznatog lica ili više njih otuđeno vozilo, izbjegavanjem mjera granične kontrole prokrijumčareno iz Hrvatske u BiH, te da je od strane najmanje dva lica sakriveno na njima poznatoj lokaciji u mjestu Boškovići, općina Laktaši.

Policijski službenici Uprave za organizirani i teški kriminal i Policijske uprave Banja Luka su sinoć 08.03.2023. godine oko 21,00 sat u mjestu Boškovići, općina Laktaši izvršili pretres navedenih lokacija i uhitili lica M.Ć. i A.M. Tom prilikom je osim ukradenog Mercedesa privremeno oduzeto i vozilo „BMW X5."

U tijeku je rad na dokumentiranju krivičnog djela “Teška krađa“ iz člana 226. stav 3. KZ RS, a sve aktivnosti se poduzimaju pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
Večera za 5
Superstar
Život na vagi
Obiteljske tajne
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ubice mog oca
Britain's Got Talent
Tri sestre
default_cta
Play logo