KAKVA TRAGEDIJA / Postao je ponosni otac preslatkih blizanki, to je bio početak priče iz noćne more

Hvala ti za prekrasnih šest godina, dvije prekrasne kćeri i za sve što si činila za mene. Već mi nedostaješ, ali znam da ćeš uživati s Mollie.

5.4.2015.
13:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dean Brett i njegova djevojka Gemma Porteus dobili su prekrasne blizanke. No kada su bile stare samo četiri tjedna, Mollie je preminula. Nekoliko mjeseci kasnije, izgubio je u Gemmu, koja je preminula od raka kostiju. Imala je samo 22 godine.

Nogometašu škotskog Cowdenbeatha svijet se preokrenuo kada su se blizanke rodile tri mjeseca prerano. 'Nikada nisam nikoga izgubio prije Mollie. Ne mogu opisati koliko nam je bilo teško. Bila je teško bolesna. ali, kada sam ju vidio u majušnom lijesu, bila je tako lijepa, tako spokojna. Nisam znao kako se uopće mogu nositi s time da je više nema', kaže Dean.

Novi šok uslijedilo je kada je Gemma posjetila liječnika zbog nesnosnih bolova u leđima. Dijagnoza je bila rak kralježnice. U rujnu je otišla na operaciju. I nikada se više nije vratila kući. 'Nikad se nije žalila niti pitala zašto baš ja' , prisjeća se Dean.

'Teško je, zaista teško. Ali moram biti pozitivan i sretan, zbog Mije' odlučan je Dean i dodaje da ga tuga spopadne na najčudnijim mjestima. 'Vozio sam se autobusom na fizioterapiju neki tjedan i pomislio – u ovo vrijeme prošle godine Gemma je bila trudna, potom su se rodile Mollie i Mia. Gemma je dobila rak i sad ih više obje nema' kroz suze govori Dean, i dodaje kako mu još uvijek sve izgleda pomalo nestvarno.

'Moram biti jak zbog Mije. Ponekad kad ju pogledam vidim Mollie i Gemmu u njoj. Pitam se što njih dvije sad rade' zaključuje Dean.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali