Play ponuda

Jon Stewart nas spomenuo hvatajući se za 'onu stvar'

shimmer fallback

'Ako žele da posjetim Hrvatsku, ja ću im reći 'Kakvo vam je to j***no ime? Pričajte engleski!', kazao je Jon Stewart, najslavnije ime političke komedije u Americi. A onda se uhvatio za prepone.

31.10.2011.
14:17
Play ponuda

Slavni američki komičar Jon Stewart Daily Showu spomenuo je Hrvatsku u svom dok se sprdao na račun republikanca Hermana Caina, koji se na unutarstranačkim izborima bori za titulu kandidata u predsjedničkoj utrci 2012.

U showu su puštene snimke njegovih izjava, poput one: "Ako nemate posao i ako niste bogati, krivite sami sebe." A onda je puštena i snimka Caina kako govori "I kad me pitaju tko je predsjednik Uzbeki-beki-beki-beki-stan-sata, reći ću im: 'Znate, ja to ne znam'."

'Kakvo vam je to j***no ime!?'

I znate što? Ako žele da posjetim Hrvatsku, ja ću im reći 'Kakvo vam je to j***no ime? Pričajte engleski!"I znate što? Ako žele da posjetim Hrvatsku, ja ću im reći 'Kakvo vam je to j***no ime? Pričajte engleski!", povikao je Jon Stewart, a onda se uhvatio za prepone ispod pulta i simulirao "navlačenje" spolnog organa u maniri mačističkog hvalisanja.

Kritika je, naravno, išla na račun Caina i njegove ignorancije, a ne Hrvatske, budući da ovaj set kandidatovih bisera završava konstatacijom da protukandidat Mitt Romney zbog Cainovih izjava ne mora ništa ni govoriti. Čitavu epizodu Daily Showa od 27. listopada, uključujući i dio koji se odnosi na Hrvatsku, od sredine šeste do sedme minute, možete pogledati ovdje.

Play ponuda
Play ponuda