Ispovijest studentice: Morala sam zaplesati oko šipke da bih preživjela

6.1.2015.
12:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Studentica iz Novog Sada, koju je srpski Telegraf u svojoj priči nazvao Tijana, priča o svom iskustvu dok je bila jedna od najatraktivnijih striptizeta Novog Sada.

"Ti niskobudžetni striptiz klubovi su posebna priča. Tamo ništa nije glamurozno, nema reflektora, 'crvenog' ambijenta, šljokica. Lice nam je skriveno u mraku, vidi nam se samo tijelo, koje, inače, ne mora biti ni previše skladno. Bitna je fantazija", otvara dušu Tijana.

'Nisam mogla trošiti mladost na oko 60 radnih sati tjedno'

Kaže da se odlučila na ovaj 'posao' jer nije imala izbora.

"Pokušajte vi živjeti s 25.000 dinara (oko 1.600 kuna) i da od toga platite režije, živite, održite osobnu higijenu, slučajno se razbolite. Nisam znala što drugo učiniti, znam da više nisam mogla trošiti mladost na oko 60 radnih sati tjedno i tako malo novca. Čula sam da u obližnjem klubu primaju nove djevojke i odlučila otići i pokušati", otvorena je studentica koja ne poriče da je bilo moralnih dvojbi.

"Ne vjerujem da je puno nas vođeno idejom 'Idi, budi kurva ili striptizeta'. Naravno da su tu one misli 'Što će sutra moj muž misliti o meni, moji prijatelji, da li da im priznam ili ne? Hoću li se uvući u nešto opasno? Jesam li sigurna? Vrijedim li ja sada manje?' i slično. Ali, morala sam zaplesati oko šipke da bih preživjela", kaže Tijana.

Zašto tako lijepi dečki dolaze na striptiz?

Najteže je bilo na početku.

"U početku sam se bojala i izgledam li dovoljno dobro da bih plesala. Što ću s celulitom, što ako dođe netko koga poznam… međutim, dolazili su ljudi koje ne znam, i dolazilo ih je mnogo. Naravno, bilo je onih redovnih posjetitelja, oni su uvijek ostavljali najviše novca.

Po danu sam znala zaraditi oko 300-400 eura. Odradim 3-4 dana i mirna sam. Bilo je dosta mladih, prelijepih momaka. Neki su imali momačku večer, drugi su dolazili iz čiste zabave.

Nikada mi nije bilo jasno zašto tako lijepi dečki dolaze na ovakva mjesta – mislim da bi mogli imati koju god djevojku žele", u čudu je novosadska striptizeta.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali