HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: / Potez biskupa Franje Komarice oduševio BiH

Image
8.5.2016.
12:14
Play logo

Biskup Komarica zahvalio se "dragom Bogu što mu je omogućio da dočeka povijesni dan" i da sa svojim sugrađanima podijeli radost otvorenja džamije.

"Čvrsto vjerujem da nas je sve isti Bog stvorio i da smo dužni činiti jedni drugima dobro, a ne zlo. To je obaveza svakoga, osobito onoga koji vjeruje u Boga. Kao vjernik, molim Boga da svojim blagoslovom prati sve vas vjernike muslimane koji ćete mu se u ovom domu klanjati", istakao je Komarica, koji je potom prisustvovao klanjanju podne namaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Biskup se pridružio u molitvi muslimanskim vjernicima u novootvorenoj džamiji, a taj njegov potez naišao je na odobravanje brojnih korisnika na društvenim mrežama.

"Ovdje đavo nije toliko moćan koliko se pravi važan", prenio je jedan od korisnika subotnju poruku biskupa Komarice i dodao: "Volim tog čovjeka".

"To smo mi to je Bosna i Hercegovina. Ovo je primjer poštovanja bez obzira kojem Bogu se molimo. RESPECT !" i "Svaka čast ovom velikom čovjeku", samo su neki od brojnih komentara u kojima građani izražavaju respekt prema Komarici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Banjolučka džamija Ferhadija, simbol tog grada koja je u cjelosti uništena u svibnju 1993. godine. Otvorena je nakon petnaestogodišnje obnove u nazočnosti tisuća muslimanskih vjernika te najviših bosanskohercegovačkih dužnosnika i predstavnika vjerskih zajednica kao i turskog premijera Ahmeta Davutoglua čija je zemlja osigurala više od dva milijuna eura za proces obnove tog spomenika kulture.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo