UHIĆENI I OPTUŽENI / Bračni par zlostavljao posvojenog sina (5) do smrti. Majka ga neprestano tukla: 'Bio je težak za voljeti'

Image
Foto: Andrew Havranek/Facebook/Screenshot

U porukama koje je bračni par izmjenjivao tužitelji su istakli prezir roditelja prema dječaku. Lauren je jednom poslala poruku da će ga "ubiti". Iz bolnice su naveli kako je dječak imao čak tri krvarenja u mozgu te da nije mogao stajati, jesti ni piti

31.7.2023.
9:27
Andrew Havranek/Facebook/Screenshot
VOYO logo

Bračni par iz Pennsylvanije, SAD, uhićen je i optužen za ubojstvo petogodišnjeg posvojenog sina nakon što su liječnici ustanovili da su na njegovom tijelu pronašli znakove užasnog zlostavljanja i mučenja, piše The New York Post.

"Landon je zadobio ozljede glave i vrata tupim predmetom, ozljede torza tupim predmetom i ekstremiteta tupim predmetom", kazala je tužiteljica u slučaju Nicole Ziccarelli na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lauren (34) i Jacob Maloberti (33) doveli su Landona u bolnicu u siječnju ove godine nakon što je izgubio svijest, a preminuo je tjedan dana kasnije. Dječak je pretrpio teško zlostavljanje zbog kojeg nije mogao stajati, jesti ili piti.

Image
užas u njemačkoj /

U Berlinu dječak (10) pao s devetog kata. Policija istražuje gdje su bili roditelji

Image
užas u njemačkoj /

U Berlinu dječak (10) pao s devetog kata. Policija istražuje gdje su bili roditelji

Iz bolnice su naveli kako je dječak imao čak tri krvarenja u mozgu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Par je čekao cijeli dan da ga odvedu u bolnicu te su liječnicima kazali da je samo slab jer je nedavno prebolio COVID.

Liječnici su rekli da je dijete imalo nove i stare modrice i traume od "višestrukih epizoda fizičkog zlostavljanja", a par je čak nakon njegove smrti započeo kampanju skupljanja novaca za njegov pogreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tužbi se protiv bračnog para navodi da je Lauren pokazivala mržnju prema dječaku. Njegovih petero braće i sestara navodno su rekli policiji da bi ga udarala rukom i kuhačom, te da bi ga čak prskala bocom s raspršivačem dok bi on plakao, a ona bi na to postajala još bjesnija.

Braća su kazala kako je dječaka udarala "samo zato što nije naučio lekciju", a njezini su bivši kolege svjedočili da ga je mrzila te rekla da je "težak za voljeti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U porukama koje je bračni par izmjenjivao tužitelji su istakli prezir roditelja prema Landonu. Lauren je jednom poslala poruku da će ga "ubiti".

Lauren je optužena za ubojstvo prvog stupnja, ugrožavanje dobrobiti djece, dva teška napada na dijete i zločinačko udruživanje. Njezin je suprug optužen za iste zločine, osim ubojstva prvog stupnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbijena im je jamčevina.

POGLEDAJTE VIDEO: Turistkinja i beba koju je rodila u NP Paklenica su dobro. Beroš: 'Malo mi je čudno da nije znala da je trudna'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo