Novi detalji užasa / Baka, djed i majka skoro cijeli život držali djevojčicu (8) u sobi. Lagali da su u Italiji

Image
Foto: Ilustracija/Shutterstock

Majci prijeti i do 10 godina zatvora. Djevojčica je sad kod udomitelja, zna se izražavati i može hodati, ali joj problem stvaraju neravni teren i stepenice

8.11.2022.
10:56
Ilustracija/Shutterstock
VOYO logo

Majka, baka i djed osmogodišnje Njemice koja je od rođenja bila zatvorena u sobi te se time i nije razvila kao njeni vršnjaci, ispitala je policija, ali odbili su surađivati, prenose mediji.

Ipak, navode kako je policijsko izvješće otkrilo nove detalje samog slučaja koji je šokirao javnost. Podsjetimo, u Njemačkoj je otkrivena djevojčica od osam godina koja je život provela zatvorena u sobi u Attendornu, na zapadu zemlje. Malena nije išla u vrtić, školu, nije se igrala s vršnjacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispostavilo se, naime, da je majka djevojčice, koja u vrijeme rođenja malene nije bila u odnosu s njenim ocem, lokalnim vlastima sredinom 2015. godine, dakle kada je djevojčica imala godinu dana, prijavila da su se preselile u Kalabriju, regiju u južnoj Italiji.

Ipak, otac je potom iste te godine, par mjeseci kasnije, prijavio nadležnim tijelima da je majku i djevojčicu vidio u Attendornu, gradiću u kojem su naposljetku osmogodišnjakinju držali zatvorenom. Tada su ispitani djed i baka, no držali su se priče da žena i dijete ne žive tu nego su u Italiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
U NJEMAČKOJ /

Osmogodišnjakinju majka cijeli život držala u stanu: Nikada nije vidjela šumu, sjela u auto...

Image
U NJEMAČKOJ /

Osmogodišnjakinju majka cijeli život držala u stanu: Nikada nije vidjela šumu, sjela u auto...

Godine su prošle, a tek u srpnju ove godine policija je istražila gdje se nalazi djevojčica. Dobili su, naime, dojavu bračnog para iz susjedne općine koji su prijavili glasine da je zapravo godinama zatvorena kod bake i djeda.

Talijanska je policija u rujnu ove godine potvrdila da žena nikada nije živjela u Italiji, a priču su potvrdili i rođaci majke koji su dodali da je cijelo vrijeme bila dostupna putem njemačke fiksne telefonske linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevojčica je trenutno smještena u udomiteljskoj obitelji, a pokazalo se da se zna izražavati i hodati, ali joj probleme stvara kretanje po neravnom terenu, po stepenicama. Zaključeno je i kako ne pokazuje znakove fizičkog maltretiranja ili neuhranjenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo