Play ponuda

Ambasador se šalio nekoliko minuta prije no što si je oduzeo život

shimmer fallback

Ambasador Srbije Branislav Milinković, koji si je u utorak u Bruxellesu oduzeo život, svega nekoliko minuta prija toga šalio se s kolegama.

7.12.2012.
8:12
Play ponuda

Ambasador Srbije pri NATO Branislav Milinković (52) izvršio je samoubojstvo u utorak poslijepodne u zračnoj luci u Bruxellesu skočivši s platforme garaže.

Njegovi najbliži suradnici tvrde da Milinkovićevo ponašanje u danima prije nesreće ničim nije upućivalo da će se dogoditi strašna tragedija. Štoviše, samo nekoliko minuta prije nego što si je odlučio oduzeti život skokom s velike visine, Milinković šalio se sa svojim vozačem i pomoćnikom ministra vanjskih poslova Zoranom Vujićem po kojeg je došao na aerodrom.

Zamjenik ministra još uvijek u šoku

"Njih trojica su razgovarali o nekim uobičajenim stvarima, šalili se. U trenutku kada su došli u diplomatsku garažu, vozač je sjeo u automobil, a Vujić je stavljao kofere u gepek. Kada je završio, okrenuo se prema Milinkoviću da mu nešto kaže, ali njega nije bilo. Dvojici suradnika bilo je potrebno nekoliko trenutaka da dođu sebi i shvate da je Milinković skočio sa platforme parkinga", ispričao je sugovornik Blica ističući kako je Zoran Vujić još uvijek u šoku te da ne može shvatiti kako je došlo do tragedije.

Play ponuda
Play ponuda