anita martinović / Voditeljica 'Ljubav je na selu' u Direktu: Svi žele samo pronaći nekoga s kim će dočekati starost i uživati udvoje

Često kandidati imaju jako teške životne sudbine i onda kad se kamere ugase otvore mi dušu, što je zapravo odlična stvar. Tako puno bolje i povežemo pa onda kasnije puno bolje komuniciramo i pred kamerama, kaže voditeljica emisije Ljubav je na selu Anita Martinović

27.9.2023.
23:17
VOYO logo

RTL-ova emisija Ljubav je na selu pomaže mnogima naći “drugu polovicu”. Čak 19 brakova i veza te 21 dijete – sretna je to statistika nakon 15 emitiranih sezona. Diljem Hrvatske nastale su nove obitelji, jedna čak i u dalekoj Kanadi, a u nadi za istim scenarijem ove su sezone farmerima pisale i dame iz inozemstva. Pisma su stigla iz Švedske, Njemačke i Austrije.
Četvrtu sezonu zaredom glasnica sretnih vijesti ali i rame za plakanje je voditeljica Anita Martinović koja je gošća Direkta.

Anita dobro nam došla !Ovog mjeseca je počela 16. sezona. Već smo vidjeli i puno emocija, puno veselja, zabave ali i tužnih trenutaka - kako bi ti opisala nove kandidate?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao i svake sezone imamo šaroliko društvance. Emotivci, temperamentni, ima i onih malo i povučenijih.

Što ti kandidati pričaju na setu, u trenucima koji se ne snimaju, vjerujem da se zbližite tijekom showa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jako često oni imaju jako teške životne sudbine i onda kad se kamere ugase malo su slobodniji da se o tome popriča. Otvore mi dušu, što je zapravo odlična stvar jer se tako puno bolje i povežemo pa onda puno bolje kasnije komuniciramo i pred kamerama.

Puno razgovaraš s njima, i pred kamerama i iza kamera što im je najvažnije pronaći u partneru - kakve vrline u njima traže?
Ma i sama vidiš na početku bi oni i mladu i mršavu i nekakvi su dugački popisi. Na kraju krajeva svi oni traže nekoga tko će ih prihvatiti upravo onakve kakvi jesu. teško se čovjek mijenja, pogotovo u nekim zrelijim godinama. Žele pronaći nekoga s kim će dočekati starost i uživati udvoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz iskustva prethodnih sezona, vidiš li ti već u prvim emisijama neke parove koji su "jedno za drugo", odnosno između kojih kandidata bi mogla biti ta kemija?
Iskrice su najvažnije, iako oni često kad tek dođu jako su uzbuđeni, sve te dame su oko njih i onda se malo povedu i za izgledom, ali naravno ono što je najvažnije dogodi se kad oni dođu sa svojim damama na farmu i tu se događaju prave konekcije i ona čarolija.

Ti to primijetiš?
Primijetim iskrice i s obzirom na to da ja sve njih upoznam i malo ranije već vidim tko bi kome mogao odgovarati tako ako vidim da netko ide u krivom smjeru uvijek ih probam malo gurnut i reći im - razmisli, zgodna je gospođa ali možda nije ona baš najidealnija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Često čujemo i zaista tužne, teške sudbine kandidata - bude li ti teško kada ti se tako potpuno otvore i o tome pričaju? Koliko je teško slušati sve te sudbine kandidata?
Pa jako je teško, da, evo plakala sam uz našeg Branka čija je priča vjerojatno rasplakala cijelu Hrvatsku i bilo bi neljudski ne reagirati na takve stvari. Kad oni otvore dušu šta ću drugo nego suosjećati s njima.

Daješ li im i ti savjete?
Poslušam njihove životne priče,a li nema tu nekog velikog savjeta. Jednostavno, vrijeme liječi sve rane i zato smo mi tu da im pružimo nadu u bolje sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjeli smo već i na početku ove sezona da je bilo iznenađenja.Hoće li ih biti još?
Ne mogu vam baš puno toga otkriti, ali da bit će uzbudljiva sezona, ako ništa drugo gledatelji mogu očekivati do dugo u jesen puno epizoda. Bit će puno, puno epizoda.

Ti si inače Slavonka, vjerojatno naši gledatelji to već znaju ali snimali ste po cijeloj Hrvatskoj - gdje ti je bilo najbolje? Što si se najviše urezalo u sjećanje?
Bilo bi zaista nepravedno odabrati jednu lokaciju, iako kad dođem u moju Slavoniju srce mi je kao kuća.Ali zahvaljujući našoj emisiji stvarno sam vidjela svakakvih prekrasnih krajeva i svatko tko ima prilike preporučujem - nek putuje. Vrijedi sve to vidjeti jer Lijepa naša je predivna!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo