OGLAS

BORIĆ U PROBLEMIMA / Politika, strast i sigurnosni propusti: Čileanski predsjednik hrvatskih korjena pod povećalom zbog noćnih posjeta'

Ljubavni vrtlog u predsjedničkoj palači, Borić je potvrdio da prekida s partnericom zbog skandala koji je postao tema i u zastupničkom domu

18.11.2023.
19:50
VOYO logo

U javnost su procurile snimke na kojima je čileanski predsjednik koji u šilterici posjećuje misterioznu ženu i to bez sigurnosne pratnje u objektu. Viđen je kako ulazi i izlazi u više navrata. Tamošnji zastupnik doma čileanskog kongresa Andres Jouannet od ministrice unutarnjih poslova traži odgovore: "Poznato je da je predsjednik posjećivao osobu u stambenoj zgradi bez osiguranja i svog tima, koji bi se učinkovito pobrinuo za sve sigurnosne mjere, i unutar stana i izvan njega, kao i cijelog mjesta koje je predsjednik posjetio."

Koliko je puta posjetio to mjesto, koliko je dugo ostao i koje su sigurnosne mjere poduzete - sve to zanima zastupnika. Snimke sigurnosnih kamera nastale su u listopadu, a navodno je na njima ipak jedan od Borićevih tjelohranitelja, koji ga je čekao ispred stana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jouannet je nastavio: "Predsjednik ne može odlaziti negdje u bilo koje vrijeme i riskirati svoju sigurnost, osobito danas, u vrijeme ogromne sigurnosne krize."

Image
stigli rezultati referenduma /

Veliki neuspjeh premijera hrvatskih korijena: Čileanci odbacili Borićev ustav, na snazi ostaje Pinochetov

Image
stigli rezultati referenduma /

Veliki neuspjeh premijera hrvatskih korijena: Čileanci odbacili Borićev ustav, na snazi ostaje Pinochetov

Sve se događa nakon tjedana nagađanja o prekidu Gabriela Borića s partnericom Irinom Karamanos. Prije dva dana, on je prekid službeno potvrdio na društvenim mrežama. Irina je, kaže, iznimna i velikodušna žena puna empatije, ali…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije nekoliko tjedana odlučili smo razdvojiti puteve u odnosu zbog različitih vizija naše intimne budućnosti…. Za one koji se klade na moguće tuđe nevolje, kažem vam da smo dobro, da nitko od nas nema druge partnere i o svemu smo dugo razgovarali kao dvoje ljudi koji su zajedno proživjeli najintenzivnije godine naših života. Volimo se beskrajno i voljet ćemo se i dalje", naveo je Borić o prekidu.

Jedni su od rijetkih koji su to učinili za vrijeme predsjedničkog mandata. On je službeno na čelu države od 2022. godine Prošlog prosinca posjetio ga je i predsjednik Zoran Milanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Čileu živi 300 tisuća Hrvata. To je jedna prosperitetna zajednica koja daje doprinos u svim mogućim područjima naše države", rekao je tada Borić.

Borić je nedavno sudjelovao na summitu Azijsko-pacifičke gospodarske suradnje u San Franciscu sa svjetskim čelnicima - o snimkama se nije oglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Obiteljske tajne
Brak na prvu
Dosje Jarak
Bicemo prvaci sveta
default_cta
Poseta
Love Island: All stars
San snova
Sluga naroda
Zlatni dečko
default_cta
Megadance
Južni vetar
Gabby
Ljubavna zamka
U klinču
default_cta
Savršene majke
Oklada stoljeća
VOYO logo

Telegram

Telegram

Image

Nakon Telegramovih otkrića i upada policije u Ministarstvo kulture, suradnik Nine Obuljen smijenjen s jedne od važnih funkcija