na kokosovom ulju / Iz Tvornice zdrave hrane se oglasili nakon slučaja dviju etiketa: 'Njima je žao i nama je žao'

Kažu da toga nisu bili svjesni dok im na to nisu ukazali kupci pa su proizvod uklonili s polica. U potrošačkim udrugama kažu da je bitno da deklaracija odgovara proizvodu koji se u pakiranju nalazi

2.2.2023.
17:12
VOYO logo

Jeste li sigurni da znate što kupujete - jedna se građanka neugodno iznenadila kad je u Tvornici zdrave hrane kupila kokosovo ulje, a nakon toga otkrila da se ispod etikete nalazi još jedna - poznatog trgovačkog lanca.

Sve je objavila na društvenim mrežama i pitala se kako je to moguće. U trgovini se pravdaju da je došlo do greške pri pakiranju u tvornici u Sloveniji koja proizvodi navedeni proizvod za više europskih brendova. Kažu da toga nisu bili svjesni dok im na to nisu ukazali kupci pa su proizvod uklonili s polica. U potrošačkim udrugama kažu da je bitno da deklaracija odgovara proizvodu koji se u pakiranju nalazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da bi bilo zavaravanje…. zavaravajuća poslovna praksa", kazala je Dijana Kladar, odvjetnica Društva za zaštitu potrošača.

"To je tvornica koja radi kokosovo ulje od samog branja do pakiranja. Ta ista tvornica kokosovo ulje bez mirisa radi i za Lidl. Dogodilo se to da su onda zalijepili jednu etiketu i onda su preko zalijepili tu drugu, očito bezuspješno. Njima je žao i nama je žao", objasnila je Tara Lukičić, voditeljica odnosa s javnošću u Tvornici zdrave hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo