UBOJICA NA SLOBODI / Dio mještana ni danas ne vjeruje da je Smiljana Srnec jedina kriva: 'Tu škrinju sam ja nosio kad je bila poplava'

Smiljana Srnec osuđena za ubojstvo sestre Jasmine i skrivanje tijela u škrinji privremeno je puštena iz kaznionice u Požegi

12.9.2023.
17:06
VOYO logo

RTL-ove kamere su jutros ekskluzivno snimile izlazak iz zatvora Smiljane Srnec gdje služi 15-ogodišnju kaznu zbog ubojstva sestre Jasmine i skrivanja tijela u škrinji.

Po nju je automobilom došao suprug. Tromjesečni izlazak iz kaznionice omogućio joj je požeški sud koji je RTL-u potvrdio da su zbog bolesti prihvatili njezinu molbu za prekid izdržavanja kazne do 12. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnoge čudi odluka suda jer razlog prekida izdržavanja kazne nije ništa hitno, već dugogodišnji bolovi u kralježnici zbog kojih će 18. rujna biti operirana na zagrebačkom Rebru. Sud je odluku donio uvažavajući mišljenje liječnika i činjenicu da, kažu, ne postoji strah od bijega.

Strašan zločin koji se u Palovcu dogodio prije 23 godine sablaznio je stanovnike tog malog međimurskog mjesta, posebno nakon što su iscurili detalji pronalasku tijela ubijene Jasmine nakon 19 godina u zamrzivaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLUČAJ ŠKRINJA /

EKSKLUZIVNO Smiljana Srnec, koja je ubila sestru i držala u zamrzivaču, izašla iz zatvora

Image
SLUČAJ ŠKRINJA /

EKSKLUZIVNO Smiljana Srnec, koja je ubila sestru i držala u zamrzivaču, izašla iz zatvora

Mještani su doznali da će Smiljana biti privremeno puštena iz zatvora, no neki ni danas ne vjeruju da je ona jedina kriva u toj mučnoj priči.

"Ne vjerujem ja u to da je ona to sama učinila", rekao nam je Stjepan Paušić. Na pitanje je li sretao njezinu obitelj i što oni kažu na to, poručio je da nije nikome svejedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Palovcu smo sreli i Ivana Novaka. "Tu škrinju sam ja nosio kad je bila poplava. Bio sam predsjednik kriznog stožera kad je to bilo", rekao je.

Na pitanje tko stoji iza ovakvo užasnog zločina i tko bi to napravio, kratko je rekao "neću vam reći" i otkrio da ima svoje mišljenje o cijelom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo