HRABRI 17-GODIŠNJACI / Amel, Adin i Ante na povratku iz škole utrčali u stan u plamenu i spasili radnike i ženu: 'Ili uđeš ili snimaš'

Od trojice prijatelja učenika trećih razreda, jedan je član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sušak i želi postati profesionalni vatrogasac, a 81-godišnja gospođa kojoj su pomogli, iz bolnice je puštena na kućnu njegu. Policija je potvrdila da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama

9.1.2024.
16:54
VOYO logo

Iz Rijeke nevjerojatna priča o trojici hrabrih 17-godišnjaka! Sinoć oko 20 sati, na povratku iz škole, na Korzu su vidjeli dim iz stana.

Dok su stariji sugrađani stajali po strani i promatrali, trojica srednjoškolaca utrčala su u zgradu. Iz stana koji je pretvoren u hostel evakuirali su nekoliko muškaraca, kažu, vjerojatno stranih radnika, a onda sa zadnjeg kata i ženu koja je bila zarobljena u dimu. Od trojice prijatelja učenika trećih razreda, jedan je član Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sušak i želi postati profesionalni vatrogasac. Eto i dokaza da može. A 81-godišnja gospođa kojoj su pomogli, iz bolnice je puštena na kućnu njegu, a policija je potvrdila da je uzrok požara kvar na električnim instalacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
na aerodromu u tokiju /

VIDEO Da se smrzneš: Avion je slijetao u plamenu! Pogledajte strašan trenutak kada je buknuo požar

Image
na aerodromu u tokiju /

VIDEO Da se smrzneš: Avion je slijetao u plamenu! Pogledajte strašan trenutak kada je buknuo požar

"Ja sam uletio gore u stan, krenuo sam gasit, to je trajalo par minutica dok nisu iskre krenule padat po meni od struje, pošto je iznad mene bila odmah klopka od struje i tu sam samo rekao da se svi sagnu zbog tog dima i da krenemo van", poručio je Amel Topić, učenik Prometne škole Rijeka.

"Samo su stajali tu dole, tu pored i snimali su samo mobitelima kako dim ide iz prozora i to je to, nitko nije ulazio tamo osim nas trojice", rekao je Adin Solak, učenik Prometne škole Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otac me pitao kad sam došao doma nakon svega, kako ti je palo napamet da uđeš unutra, ja sam rekao tata to nema past na pamet ilI uđeš ilI ne uđeš, ili stojiš kao svi drugi ljudi i snimaš", rekao je Ante Vukušić, učenik Prometne škole Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo