Namirnice:
40 dag riže, 30 dag buće, 10 dag maslaca ili margarina, 5 dag naribanog sira parmezana, 1 glavica luka, 2 režnja češnjaka, sol, papar.
Postupak:
Oljuštite luk i ispržite ga da postane staklast na malo maslaca. Važite sasvim očišćenu buću, dakle bez koštica i kore. Narežite na kockice. Popržite na luku, dodajte preostali maslac i pirjajte podlijevajući vodom. Posebno spustite opranu rižu u provrelu slanu vodu. Dodajte oljuštene, čitave češnjeve češnjaka. Skuhajte. Pazite da se ne raskuha. Jelo mora biti sočno, ali riža tvrda. Ocijeđenu rižu umiješajte u buću, posolite i popaprite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa