Play ponuda

LIK JE TOTALNO VAN KONTROLE / Već neko vrijeme iz Rusije nije došla ovako jeziva poruka, Putinov klaun opasno divlja: 'Ako izbije Treći svjetski rat...'

Image
Foto: Profimedia

Dimitrij Medved se osvrnuo na izjave zapadnih lidera koji su proučili da je slanje tenkova i druge vrste pomoći korak kojim se želi spriječiti Treći svjetski rat

28.1.2023.
16:04
Profimedia
Play ponuda

Zamjenik predsjednika Vijeća sigurnosti Ruske Federacije, Dmitrij Medvedev, uputio je novu jezivu poruku na svom kanalu na Telegramu, pri čemu se osvrnuo i na to što Zapad šalje tenkove Ukrajini.

Medvedev: 'Sve će biti u ruševinama'

Medved se osvrnuo na izjave zapadnih lidera koji su proučili da je slanje tenkova i druge vrste pomoći korak kojim se želi spriječiti Treći svjetski rat.

shimmer fallback
shimmer fallback

“Prvo, zaštita Ukrajine koju nitko ne treba u Europi, neće spasiti oronuli Stari svijet od odmazde. Drugo, ako izbije Treći svjetski rat, onda se nažalost, neće svoditi na tenkove ni lovce. Onda će jedno biti sigurno – sve će biti u ruševinama", poručio je Medvedev, koji je ovaj put nešto suptilnije prijetio u odnosu na dosadašnje izjave u kojima je jasno spominjao nuklearno oružje.

“Ubacivanje oružja od strane zemalja NATO-a u Ukrajinu, obuka njezinih trupa za korištenje zapadne opreme, slanje plaćenika i izvođenje vježbi zemalja saveza u blizini naših granica povećavaju vjerojatnost izravnog i otvorenog sukoba između NATO-a i Rusije”, napisao je, inače, Medvedev na Telegramu u svibnju prošle godine.

Image
OVO IZGLEDA KAO SARAJEVO '92 /

Pojavila se snimka granatiranja Bahmuta, prestrašno, odmah je pobudila teške uspomene od prije 30 godina

“Uvijek postoji rizik da se takav sukob pretvori u potpuni nuklearni rat. To bi bio katastrofalan scenarij za sve”, poručio je Medvedev tom prilikom. Bila je to samo jedna u nizu izjava u kojima je Medvedev spominjao odmazdu i nuklearno oružje.

Play ponuda
Play ponuda