PREPOZNAJETE LI IH? / Saborski zastupnik Živog zida i njegova supruga iza sebe imaju glazbenu karijeru

Image
Foto: YouTube

Sinčiću problematični članovi stranke Hrvoje Runtić i Mihaela Varga iza sebe imaju glazbenu karijeru. Bili su članovi dance skupine Matrx, a iza sebe imaju tri objavljena albuma.

13.9.2016.
16:00
YouTube
Play logo

"Odbjegli" nositelj liste Živog zida u četvrtoj izbornoj jedinici Hrvoje Runtić i njegova supruga Mihaela Varga, koji su svojim izjavama u javnosti itekako potresli stranku čiji su članovi, iza sebe imaju glazbenu povijest.

Oboje su bili članovi dance skupine Matrix koja je početkom 2000-ih izdala tri albuma - Moja krila, Djeca noći i Romeo i Julija, a prije dvije godine su najavili da rade i na četvrtom. S obzirom na to na YouTubeu se uz njihove starije hitove kao što su "Vodi me u mrak" i "Duri, duri" mogu pronaći i pjesme novijeg datuma kao što je "Kuća obilja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihaela Varga negdje je nakon trećeg albuma odlučila prestati pjevati, jer joj taj svijet nije, kako je rekla za Odl.zvono.eu, donosio radost. Godine 2013. ušla je u Živi zid i zajedno sa suprugom postala aktivistica, koja je pružala otpor na deložacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ove su godine odlučili biti i na listama Živog zida na parlamentarnim izborima pa je tako Runtić bio nositelj u četvrtoj izbornoj jedinici iz koje ulazi u Sabor, dok je Varga s 14. mjesta liste u V. izbornoj jedinici osvojila 981 preferencijalni glas, što nije bilo dovoljno za saborsku fotelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još u izbornoj noći napala je suprugu Ivana Velibora Sinčića prozivajući je da ju je prebacila u drugu izbornu jedinicu i nije joj omogućila logistiku kako bi se borila za svoje glasove. Par je prozvao Sinčića, Palfi i Pernara i da se časte u hotelu Antunović dok drugi nemaju što jesti.

SUPRUGE IM SE POSVAĐALE NA FEJSU: Sinčić ne zna gdje mu je saborski zastupnik!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon izbora Runtić je postao "odbjegli" nositelj liste kojeg je Sinčić kroz medije pozivao da mu se javi kako bi se dogovorili, no Runtić tvrdi kako ga nitko nije zvao te je nastavio napade istom mjerom.

Što će biti epilog priče ostaje da vidimo, no ni scenarij u kojem Živi zid gubi mandat teško je još isključiti. Kada je Ivanu Veliboru Sinčiću urednik Otvorenog u ponedjeljak navečer kazao može li ga pitati što misli baš o tim spekulacijama da će ostati bez jednog mandata, Sinčić je zavapio: "Nemojte, molim vas".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROGOVORIO ODBJEGLI ČLAN ŽIVOG ZIDA: ‘Sinčić i Pernar lažu, ovo se još nije zbilo u povijesti moderne Hrvatske!’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo